4 Cele mai periculoase zodii

Horoscop
Horoscop

Unele zodii au tendința de a se enerva mai repede în anumite situații. Atunci când lucrurile nu se întâmplă după cum doresc pot să devină chiar periculoase.

De multe ori o simplă discuție poate genera un adevărat conflict. Nimeni nu este perfect și fiecare își arată caracterul în situații mai tensionate. Bine ar fi să nu te afli în preajma acestor zodii, atunci când răbdarea lor a ajuns la cote maxime. Află de cine trebuie să te ferești!

Capricorn

În fruntea clasamentului se numără Capricornii. Aceștia îți pierd controlul foarte repede și pot fi chiar extrem de răutăcioși. Sunt

momente când trebuie să te ferești de acești nativi. Inteligența și puterea lui îl fac cel mai periculos semn zodiacal. Pot deveni răutăcioși indiferent că îți este prieten. Iar dacă motivul supărării este unul serios, nativii vor încerca să se răzbune. Totuși trebuie să fi precaut în preajma lor, deoarece știu să se folosească de arta manipulării.

Horoscop
Horoscop[Sursa foto: Freepick]

Leu

Semn zodiacal de foc ce domină din toate punctele de vedere.

Nativii acestei zodii sunt influențați de planeta Mercur, ceea ce îi face să aibă obsesii, tipicuri și idei fixe. Iar dacă lucrurile nu merg conform planului său, atunci trebuie să știi că acest nativ nu va da niciodată înapoi. Va face orice pentru a le demonstra oamenilor că are dreptate. Nu-i sta în cale, fiindcă nu va ține cont de consecințe. Chiar mai mult, dacă ajungi să dezamăgești o persoană născută sub acest semn zodiacal, poți să îți iei la revedere de la orice interacțiune cu acesta. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Scorpion

Acești nativi pot părea foarte calmi și liniștiți, dar situația nu stă chiar așa. Adoră să se afirme, iar dacă nu știi să le faci față te vor ataca și insulta. Nu-ți vor da nicio șansă să-ți spui punctul de vedere.

Scorpionul este foarte periculos atunci când este furios. Preferă să-și descarce toată furia verbal. De obicei te privește în tăcere și analizează modurile în care ar putea să te facă să suferi.

Horoscop
Horoscop[Sursa foto: Freepick]

Săgetător

Săgetătorii au mai multă răbdare decât cred oamenii. Deși, nu le stă în fire să fie răutăcioși, săgetătorii se transformă în totalitate atunci când se enervează.

Este capabil să ierte multe, dar atunci când este trădat, nu se mai poate tempera. Cel mai bine este ca toți cei din jurul lui să fugă, pentru că, poate spune adevăruri dureroase pe care nu toată lumea le poate suporta.

Horoscop
Horoscop[Sursa foto: Freepick]

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cât îi costă pe români să țină postul Adormirii Maicii Domnului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies