4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău

farse de 1 aprilie
4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău

Data de 1 aprilie a reprezentat dintotdeuna un prilej potrivit pentru a face farse persoanelor din jur. Însă știați ce farse îi puteți face iubitului?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre nenumăratele farse pe care le puteți face partenerului de viață. În plus, descoperiți și câteva idei prin care îi puteți testa răbdarea și intențiile pe care le are în ceea ce privește relația.

 

Farse amuzante pentru iubitul tău

Farsa testului de sarcină fals pozitiv

Această farsă este una dintre cele mai făcute în fiecare an. Pentru a-ți surprinde partenerul de viață, iar totodată și pentru a-I face o farsă, poți achiziționa un test de sarcină, iar cu un marker de culoare roz sau albastră, îl vei transforma chiar tu într-unul pozitiv. Tot ce trebuie să faci este să trasezi o altă linie, lângă linia deja existentă.

Toate acestea, în timp ce te afli în baie, pentru ca farsa să fie mult mai credibilă. Mai apoi, ieşi din baie cu o faţă uimită şi îi arăți direct testul, aşteptând în cele din urmă, reacţia lui. Cu această ocazie, farsa de 1 aprilie va avea succes, iar totodată îi vei testa intenţiile pe care le are în ceea ce privește relaţia cu tine, spunându-i în cele din urmă, că a fost totul doar o farsă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Farsa cu “amantul”

Această farsă este și ea una dintre cele mai făcute, mai ales pe data de 1 aprilie. Așadar, tot ce trebuie să faci este să ceri ajutorul unui bun prieten, de sex masculin, bineînțeles, spunându-i partenerului tău de viață faptul că urmează să ieși în oraș cu… una dintre prietenele tale și că o să ajungi destul de târziu acasă.

În cele din urmă, salvează numărul de telefon al amicului tău cu numele prietenei pe care ai pomenit-o în discuție. Roagă-l pe acesta să te sune, moment în care te vei preface că eşti ocupată într-o altă cameră şi îi vei spune partenerului tău să răspundă la telefon. Amicul tău va trebui să îi spună acestuia, imediat ce a răspuns: „Bună iubita, deci ne vedem diseară?”, iar de aici înainte, totul rămâne la alegerea ta. 

farse de 1 aprilie pentru iubit
4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Sfatul zilei din 1 aprilie 2023. O zodie trebuie să ia o pauză

 

Alte moduri prin care poți să-ți păcălești iubitul de 1 aprilie

Farsa cu un animal de companie

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cazul în care locuiești deja cu partenerul tău de viață, a venit momentul potrivit pentru a-i face o farsă de 1 aprilie. Așadar, tot ce trebuie să faci este să îl iei deoparte și să îi spui că ai comandat ceva drăguţ de pe internet. Astfel, în continuare, îl vei conduce la laptop, pentru a-i arăta o imagine cu….

o pisica Sfinx. Urmează să îi spui faptul că îţi doreai de mult timp un astfel de animal de companie, pe care să-l creşteţi împreună, ca pregătire pentru momentul în care veți avea un copil, motiv pentru care te-ai gândit să achiziționezi un astfel de animal de companie. În cazul în care n-a sărit în sus când a auzit de copii, adaugă faptul că pisica respectivă a costat destul de mult, dar cu toate acestea tot este o investiţie bună.

Farsa cu hainele… roz

Această farsă este una de succes. Doar gândește-te la faptul că îi poți colora toate hainele… roz! Tot ce trebuie să faci este să iei un tricou alb, de-al partenerului tău de viață, indiferent că-l mai folosește sau nu, deși mai bine ar fi unul la care nu mai ține. Îl iei și îl pui la apă cu un material roz, care cu siguranță va ieși. În momentul în care acesta ajunge acasă, spune-i nu doar că tricoul respectiv e roz, ci majoritatea hainelor lui. 

iei de farse 1 aprilie
4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Zodiac 1 aprilie 2023. Află ce zodie deține un plus de încredere



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zodiac 1 aprilie 2023. Află ce zodie deține un plus de încredere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies