4 gesturi care „îi trădează” loialitatea. Daca le face, ai o comoară lângă tine

gesturi loialitate
Gesturi de loialitate

Pentru a avea o relație fericită alături de cel drag, este nevoie de mult respect, iubire, pasiune, dar și loialitate. Este imposibil să avem o relație de lungă durată și sănătoasă, dacă nu suntem loiali unul față de celălalt. Această caracteristică este importantă în orice fel de relație interumană, fie că vorbim de una amoroasă, de familie sau de prietenie

Descoperă în rândurile de mai jos cum îți poți da seama dacă iubitul tău este cu adevărat loial, dar și cum poți avea o relație împlinită alături de persoana iubită, cât mai mult timp.

Gesturi care îi trădeaza loialitatea iubitului tău

Citește și: Bugetul în cuplu. 50/50 sau fiecare cu banii lui?

 gesturi de loialitate la iubit
Gesturi de loialitate la iubit[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce reprezintă un prieten cu beneficii. Cum să identifici semnele atunci când cineva caută doar o aventură de scurtă durată!

Cu toate că loialitatea se vede în timp, există câteva moduri de a realiza dacă o persoană este loială față de tine, încă de la începutul relației. Iată câteva gesturi care reflectă faptul că iubitul tău îți este loial:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Prioritizarea persoanei iubite

Atunci când partenerul de viață te iubește cu adevărat și îți este loial, tu vei reprezenta o prioritate în viața lui. Chiar dacă fiecare are propriile treburi și trebuie să petreacă timp și singur sau cu prietenii, un iubit loial își va face întotdeauna timp și pentru tine. Bărbatul loial își va dori să faceți activități împreună și te va include cât de des poate în planurile lui.

O persoană pe care te poți baza

loialitatea intr o relatie
Loialitatea într-o relație[Sursa foto: Freepik]

Atunci când îți dorești o relație de durată și serioasă, ai nevoie de un om pe care te poți baza. Fie că este vorba de diverse situații ce apar de zi cu zi, sau diverse discuții și sfaturi, este esențial să știi că îți poți pune baza în persoana iubită. În cazul în care el îți va promite că te ajută cu ceva iar apoi te va lăsa baltă, cu siguranță nu este o persoană loială.

Mai mult, un iubit de încredere îți va asculta problemele, îți va oferi sfaturi utile și va știi să păstreze un secret, atunci când este cazul.

Nu te va face să ai dubii în privința fidelității lui

Încrederea în omul iubit este esențială pentru construirea unei relații de cuplu fericite. Multe femei ajung să le fie teamă din cauza infidelității partenerului de viață. Un iubit cu adevărat loial nici măcar nu te va pune în situația de a te întreba dacă este fidel sau nu.

Chiar dacă are și interacțiuni cu alte femei, deoarece este normal și inevitabil, nu te va face niciodată să te simți incomod din această cauză.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Se va fișa cu tine

loialitatea barbatilor
Loialitatea bărbaților[Sursa foto: Freepik]

În momentul în care un bărbat este loial, nu va ascunde faptul că are o parteneră. Așadar, în cazul în care te introduce în grupul său de prieteni, te ține de mână atunci când sunteți în oraș, te prezintă ca fiind iubita lui, nu îi este jenă să te sărute în public, cu siguranță este un iubit în care poți avea încredere.

De asemenea, un bărbat loial care folosește rețelele de socializare, va accepta să apăreți împreună în mediul online.

Cum să ai o relație împlinită alături de iubitul tău

loialitatea in cuplu
Loialitatea în cuplu[Sursa foto: Freepik]

Pentru a avea o relație plină de armonie alături de iubitul tău, este nevoie de implicare din partea amândurora. În primul rând, comunicarea este cea mai importantă. Așadar, este esențial să discutați despre ceea ce aveți nevoie fiecare, care vă sunt dorințele și ce așteptări aveți de la relație. În acest mod, fiecare va înțelege încotro se îndreaptă lucrurile. În al doilea rând, este important ca fiecare să fie împlinit și separat, să aibă propriul timp liber, propriile ieșiri cu prietenii, fără ca celălalt să se supere sau să interpreteze diferit. Respectul reciproc este vital în orice relație, pentru a funcționa cât mai mul timp.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce sunt sufletele pereche, cum se recunosc și ce misiune au pe Pământ

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies