4 idei de ținute cu botine pentru primăvară

4 idei de ținute cu botine pentru primăvară
4 idei de ținute cu botine pentru primăvară

Primăvara a sosit deja, așadar este timpul să descoperi cele mai noi tendințe în modă din acest sezon! Astăzi îți propunem o serie de ținute care au ca piesă centrală un accesoriu în vogă în anotimpurile de tranziție. Este vorba despre mult îndrăgitele botine, atât de confortabile și de chic! Iată top 4 idei de outfituri cu botine pentru primăvara lui 2023!

1. Ținuta nonconformistă, all leather

Ce alt anotimp poate fi mai potrivit pentru o ținută formată în totalitate din piese din piele decât primăvara? În această perioadă de tranziție poți renunța la o bună parte din hainele groase de iarnă, adăugând elemente vestimentare cool, care să-ți ofere un aspect fresh indiferent de ocazie.

 

Așadar, alege o pereche de pantaloni din piele (naturală sau sintetică - alegerea îți aparține!), accesorizează-i cu un corset din același material și adaugă pe deasupra o cămașă de piele. Completează-ți look-ul cu o pălărie neagră, cu boruri largi și nu uita de piesa de rezistență - o pereche de botine negre din piele naturală, cu toc pătrat.

 

Te întrebi, poate, unde poți purta o astfel de outfit? Ei bine, este perfectă pentru un party incendiar cu prietenii sau pentru o seară în oraș cu fetele!

 

2. Ținuta casual elegantă, cu botine din piele întoarsă

 

Dacă preferi să aduci o notă de eleganță chiar și ținutelor tale casual, cu siguranță următoarea variantă stilistică pe care ți-o vom prezenta va fi pe gustul tău! Optează pentru o pereche de jeanși negri cu talie înaltă - îi poți înlocui și cu o pereche de colanți cu elastic sub talpă - la care adaugă o maletă cropped dintr-un material fin. În completarea look-ului, poartă o pălărie maro, dintr-un material suficient de gros pentru a te proteja de adierea vântului în zilele mai capricioase.

 

Un alt item foarte apreciat în sezonul acesta - trench-ul - nu trebuie nici el să lipsească din ținuta ta. Mizează pe un palton maro, asortat cu pălărie și alege-ți o poșetă de mărime medie, cu lanț. Dacă ai o zi aglomerată prin oraș și ai nevoie de mai multe lucruri pe care să le iei cu tine, poți alege și o geantă shopper.

Iar, la final, pièce de résistance: o pereche de botine din piele întoarsă maro, cu puțin toc, care să-ți alungească silueta!

 

3. Propunerea fresh de primăvară: ținutele cu fuste plisate

 

Fustele plisate, atât de feminine și de confortabile, sunt ideale pentru zilele calde de primăvară. În plus, ele se pot purta în diverse ocazii, cum ar fi la birou, la un picnic sau la un târg în aer liber. În funcție de context și de stilul vestimentar pe care vrei să îl experimentezi, le vei putea asorta fie cu jachete din piele sau din denim, fie cu sacouri oversize, sau chiar și cu pulovere supradimensionate sau malete.

 

Ca și accesorii, le poți purta cu poșete tip poștaș, cu belerini sau teniși, ori, dacă vrei o variantă mai deosebită de încălțări, poartă ținutele cu fuste plisate accesorizate cu saboți.

 

4. Ținutele cu salopete din denim, un must have în sezonul cald

 

Salopeta din denim este un articol vestimentar care ar trebui să se regăsească în garderoba ta, mai ales dacă urăști să petreci minute în șir în fața dulapului pentru a-ți crea o ținută. Salopeta poate fi, deci, opțiunea de salvare în zilele în care nu te simți inspirată pentru a-ți realiza un outfit original compus din mai multe piese. Simplu de asortat, dar și de purtat, salopeta din material de jeans este alegerea perfectă un look de zi cu zi și, în plus, poate fi accesorizată atât cu pantofi sport, cât și cu încălțări casual sau mai elegante, cum ar fi botinele.

 

Care dintre ideile noastre stilistice te-au inspirat pentru aparițiile tale din această primăvară?



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies