4 idei de tinute de vara. Combinatii care te ajuta sa te remarci oriunde

4 idei de tinute de vara. Combinatii care te ajuta sa te remarci oriunde
4 idei de tinute de vara. Combinatii care te ajuta sa te remarci oriunde

Sezonul cald este perioada potrivita a anului ca sa faci un refresh garderobei tale. Pe masura ce cresc temperaturile in termometre, pregateste-te sa construiesti cele mai chic tinute de vara. Tendintele 2019 nu te vor dezamagi - print-uri cuceritoare, nuante vibrante si croieli stilate.

Iti prezentam mai jos cateva tinute de vara pe care ar trebui sa le incerci in acest an, dar si item-urile care ar trebui sa ocupe un loc pretios in dressing-ul tau.


Ce piese nu trebuie sa iti lipseasca din tinutele de vara in acest an

Esti in pana de idei cand te gandesti la tinutele de vara din acest an? Descopera cele mai chic modele de rochii, bluze, fuste si pantaloni pe mizar.ro.

 

1. Rochii cu imprimeu floral si croiala lejera

Rochiile cu imprimeu floral sunt in tendinte in continuare, asa ca le poti considera un element de succes al outfitului tau. Mizeaza pe un model petrecut in talie, cu croiala lejera, care iti pune in valoare feminitatea si senzualitatea. Piesa prezentata este destul de versatila, astfel ca o poti purta cu incredere la birou, la iesirile in oras cu prietenii, la o intalnire romantica si chiar la o petrecere de cocktail daca o accesorizezi cu piese glam.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro


2. Fuste albe

Hainele albe si racoroase sunt o binecuvantare in sezonul alb. Ca sa imbini stilul practic cu cel estetic, investeste in piese care dau un farmec aparte tinutei tale. Iti propunem un model de fusta midi, cu margelute atasate pe cordon.

Vei obtine un look memorabil daca o asociezi cu o bluza cu maneci cu volane si imprimeu cu buline. Completeaza acest peisaj fashion cu o pereche de pantofi albi ori argintii. Nu stii unde sa gasesti un model care sa te scoata din anonimat? Afla ca te asteapta cele mai frumoase modele de fuste pe mizar.ro.

3. Bluze din voal

Vei face furori daca vei introduce in tinutele de vara dedicate serilor o bluza din voal cu sclipici, pe gat, decorata cu volane. Mizeaza pe nuante potrivite pentru sezonul cald, asa cum sunt turcoazul, galbenul, portocaliul si verdele. Avand in vedere ca acest item are o nuanta mai intensa, combina-l cu piese in nonculori ori tonuri neutre, astfel incat sa ramana vedeta outfitului.


4. Pantaloni culottes

Nici pantalonii culottes nu trebuie sa lipseasca din tinutele de vara ale anului 2019. Sunt lejeri, stylish si te invaluie intr-un aer irezistibil. Secretul este sa ii porti cu o pereche de tocuri inalte si sa debordezi de incredere in tine. Combina-i cu bluze casual, camasi office, crop top-uri pentru un look emblematic.

Care este tinuta de vara preferata?

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu i-a permis tatălui ei să-și vadă nepoata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies