4 ingrediente care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii

4 ingrediente care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii
4 ingrediente care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii

Obsesia pentru îngrijirea pielii a luat amploare în ultimii ani, iar acest lucru nu poate să fie decât benefic. Este important să acordăm cât mai multă atenție îngrijirii pielii, nu doar atunci când este machiată.

Ingredientele care nu trebuie să lipsească din rutina ta de skincare

Zincul

Zincul este un antioxidant de nădejde, deși nu a fost popular până acum în domeniul skincare-ului. Este un agent antiinflamator, calmează iritațile de la nivelul pielii.
Poate fi aplicat pe piele și de două ori pe zi, dimineața și seara. Zincul acționează ca un protector împotriva radiațiilor și al poluării.

Vitamina C

Este recunoscută drept cel mai eficace agent care luptă împotriva îmbătrânirii pielii și a apariției ridurilor și accelerează aportul de calogen.
Vitamina C reduce hiperpigmentarea, lucrează ca un zid împotriva radicalilor liberi cu care ne confruntăm zi de zi. Însă trebuie să știți că vitamina C este un ingredient instabil care își poate pierde proprietățile rapid odată ce intră în contact cu lumina sau aerul.


Este de preferat să fie utilizată odată pe zi, dimineața.

Citeste si: Cum să aplici masca de față: ritualul pentru un ten proaspăt și luminos

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ponturi de înfrumuseţare de la frumoasa Inna! Vezi de ce produs este “dependentă”

Citeste si: Tratamentul natural care te scapă de celulită şi vergeturi în patru săptămâni

Acidul hialuronic

Este un agent umectant, asta înseamnă că atrage moleculele de apă în țesutul cutanat, de unde rezultă o piele hidratată. Atunci când celulele sunt hidratate, ridurile sunt mai puțin vizibile.
Ceea ce îl face să fie special este faptul că nu se simte greoi sau uleios pe piele,deci se recomandă persoanelor cu orice tip de ten și poate fi utilizat oricând pe parcursul zilei.

Niacinamide

Niacinamide sau vitaminele B1, B2 și B3, sunt compuși organici care te pot ajuta în privința problmelor de ten. Este un antioxidant și ajută la reducerea ridurilor, hiperpigmentarea și încetinește îmbătrânirea tenului.
Se recomandă aplicarea odată pe zi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ponturi de înfrumuseţare de la frumoasa Inna! Vezi de ce produs este “dependentă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies