4 retete super-usoare si delicioase cu avocado!

4 retete super-usoare si delicioase cu avocado!
4 retete super-usoare si delicioase cu avocado!

Avocado este un fruct care acum se gaseste in toate magazinele. Nutritionistii il numesc "fructul perfect" pentru ca poate fi mancat la orice ora din zi, este plin de vitamine si fibre.

Iata cateva retele usoare cu avocado:

1. Paine prajita cu avocado
Painea prajita este o optiune perfecta pentru micul dejun. In loc sa pui pe ea un pic de unt sau branza, adauga o pasta de avocado. Aceasta se pregateste astfel: zdobesti un avocado, pe care il amesteci cu zeama de la o lime,sare si piper. Pasta se intinde peste painea prajita, iar daca vrei poti sa adaugi pe deasupra un oraf de chimen sau de chilli.



2. Oua cu avocado
se bat doua oua si se toarna in tigaia incinsa unde a fost pus un cubulet de unt. Cand omleta este aproape gata, adauga un avocado, taiat cubulete, se adauga sare si piper. Bucatelele de avocado  se impaturesc in omleta. E o altfel de omleta, gustoasa si satioasa.

3. Cartof dulce cu avocado
Un cartof dulce, mare, se baga la cuptor.
Cand acesta este copt, se taie in doua si se umple cu o pasta de avocado (se prepara dintr-un avocado zdrobit,amestecat cu o lime, sare si piper). Peste cartoful umplut se pune o lingura de iaurt si, daca doresti, cateva frunze de coriandru.
Daca iti place acru, poti sa mai storci o lime peste cartof inainte de a-l manca.

4. Salata de avocado si pui
Intr-un castron se combina un avocado taiat cubulete, doua linguri de iaurt, o lingurita de tarhon proaspat, o lingura de suc de lamaie, un piept de pui fiert si taiat
marunt, o ceapa mica (preferabil ceapa verde), sare si piper.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies