4 ținute pentru petrecerea de Crăciun

4 ținute pentru petrecerea de Crăciun
4 ținute pentru petrecerea de Crăciun

Decembrie este o lună minunată, în care suntem înconjurați de oameni dragi, cadouri și voie bună. De asemenea, reprezintă momentul perfect pentru ca femeile să își pună frumusețea în valoare, deoarece în această perioadă se organizează tot felul de întâlniri sau petreceri.

Fie că te vei distra la petrecerea de Crăciun de la muncă, sau organizată de prieteni, ai nevoie de o ținută care să te scoată în evidență. Descoperă în rândurile de mai jos câteva idei de ținute potrivite pentru această ocazie!

Ținute pentru petrecerea de Crăciun

Citește și: Ghidul accesoriilor esențiale. Elemente pe care trebuie să le dețineți în garderoba voastră

Tinute de craciun dama
Ținute rafinate pentru petrecere[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Profesionalism și stil impecabil. Cele 10 elemente pe care femeile nu trebuie să le adopte niciodată la locul de muncă/ EXCLUSIV

Fie că îți dorești o ținută mai casual, sau una mai elegantă, este important să alegi hainele care ți se potrivesc. De asemenea, asigură-te că respecți dress code-ul, în cazul în care acesta este impus și optează pentru o ținută potrivită locației în care mergi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Clasica rochie roșie

4 ținute pentru petrecerea de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Roșu, verde și auriu sunt cele mai emblematice culori ale acestei sărbători. De aceea, multe petreceri de Crăciun impun tematica acestor nuanțe. Cu toate acestea, chiar dacă nu există un dress code, cu siguranță nu vei da greș cu o rochie roșie elegantă, la care poți adăuga o pereche de stiletto în aceeași culoare, sau nude.

Paietele, elementul festiv pentru orice ținută

4 ținute pentru petrecerea de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Indiferent cu cine alegi să petreci la acest eveniment, nu uita că este unul important. Așadar, ce altceva simbolizează mai mult sărbătoarea decât paietele? În cazul în care îți dorești să ieși în evidență, alege o rochie cu paiete. Totuși, este recomandat să nu combini acest element cu o nuanță puternică, precum roșu. Vei arăta foarte stylish cu o rochie neagră cu paiete, care nu mai are nevoie de accesorizare în plus.

De asemenea, poți opta pentru o fustă sclipitoare, pe care să o asortezi cu o cămasă simplă și cu o pereche de botine cu toc.

Ținuta casual-chic

cum sa te imbraci la petrecerea de craciun
Cum să te îmbraci la petrecerea de Crăciun[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Această ținută se potrivește de minune pentru petrecerea de Crăciun de la birou, fie că este organizată într-un restaurant sau într-un club. Blugii pot fi accesorizați în așa fel încât ținuta să fie extrem de rafinată și să iasă în evidență. În mod evident ai nevoie de tocuri, fie că alegi botine sau stiletto și de un element care să atragă toate privirile. Acesta poate fi un sacou special, în nuanțe de auriu sau argintiu.

Avantajul acestei ținute este că se potrivește pentru orice tip de siluetă și este o ținută atemporală. Totuși, asigură-te că bijuteriile se asortează cu sacoul. Părul și machiajul joacă un rol important. Pentru această ținută, un machiaj cat-eye cu ruj roșu, va fi perfect. În cazul coafurii, în funcție de preferințe, poți opta fie pentru bucle lejere, sau chiar o coadă de cal, aranjată impecabil. Cu siguranță nu vei trece neobservată!

Negru – rafinament și stil

tinute craciun
Ținute Crăciun[Sursa foto: Freepik]

Indiferent de ocazie, cu toții știm că negrul se potrivește la orice eveniment. Atunci când vrei să mergi la sigur și să fii convinsă că te potrivești în peisaj, optează pentru o ținută complet neagră. Spre exemplu, poți alege pentru petrecerea de Crăciun o rochie scurtă neagră, la care să adaugi o pereche de cizme înalte cu toc. În cazul în care optezi pentru o rochie lungă, pantofii negri stiletto se vor potrivi de minune! Farmecul ținutelor negre este că te poți juca cu restul accesorilor, astfel încât să ai totuși elemente care te scot în evidență. La o rochie neagră simplă, un colier deosebit te va pune în lumina reflectoarelor! Dacă totuși îți dorești o pată de culoare, poți opta pentru o pereche de pantofi sau o geantă colorată. Mai mult, sezonul acesta sunt în trend gențile și pantofii cu sclipici, strasuri sau paiete. În cazul machiajului, te poți juca cu nuanțele de la ochi, pentru a adăuga o pată de culoare look-ului final.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Stilul tău, alegerile tale. Ghid inspirativ bazat pe cele 10 tendințe de modă de care nu ar trebui să te desparți niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies