4 zodii care ajung la despărțire în toamna aceasta

4 zodii care ajung la despărțire în toamna aceasta
4 zodii care ajung la despărțire în toamna aceasta

Deși toamna abia își intră în drepturi, se pare că despărțirile vin și ele. Însă știai care sunt zodiile care decid să își încheie relația?

Află din rândurile următoare, dacă ești și tu printre zodiile care decid să încheie relațiile de cuplu în care se află în prezent, în acest sezon de toamnă, dar și care sunt motivele principale care vor duce la eventuale despărțiri.

 

1. Berbec

Nu ai planificat să te desparți de partenerul tău, dar nu mai ai interes să continui cu această relație.

Ceea ce nu a funcționat până acum îți arată clar că nu va funcționa nici în viitor, iar tu ai acceptat acest lucru. Ai făcut eforturi, la fel și partenerul tău, dar acum ești conștient că nu merită să continui să încerci. Pentru toamna anului 2024, îți dorești să scapi de stresul acumulat, simțind că ai suportat deja destul pentru o viață întreagă. Visezi să te relaxezi și să te simți în pace, dar realizezi că singurul obstacol în calea liniștii tale este partenerul actual.
Deci, luna aceasta vei pune capăt acestei situații. Vei simți nevoia să îți reordonezi viața și, chiar dacă nu ești de obicei o persoană foarte practică și pragmatică, vei face ceea ce trebuie pentru a-ți recăpăta bunăstarea. Așadar, va trebui să iei măsurile necesare pentru a face schimbările necesare.

Citește și: Top 5 zodii care se îndrăgostesc repede. Simt imediat fluturi în stomac

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

zodii care se despart in toamna 2024
4 zodii care ajung la despărțire în toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Citește și: 4 zodii care se întorc la fosta iubire în toamna 2024

2. Scorpion

În această lună, zodia ta aduce un sentiment acut de urgență, ca și cum ai avea nevoie să faci ceva să se întâmple imediat, dar lucrurile par să stagneze. Deși această situație nu este neapărat legată de viața ta amoroasă, s-ar putea să o afecteze negativ.

Simți că ai nevoie urgentă de schimbare și că singura modalitate de a aduce ceva nou în viața ta este să renunți la trecutul tău. Chiar dacă nu vrei să asociezi partenerul tău cu această schimbare, ai început să-l vezi ca pe o legătură cu un stil de viață care nu mai are loc în viitorul tău. Partenerul tău pur și simplu nu s-a adaptat la prezentul tău și te simți frustrat pentru că te reține.
Luna aceasta, vei încheia această relație, deoarece nu vezi un viitor alături de acea persoană. Dacă te afli în mijlocul unei despărțiri sau abia ai început una, vei reuși să treci prin aceasta fără a te copleși emoțional. Nimic nu este ușor, dar nu trebuie să fie nici copleșitor.

ce zodii se despart in 2024
4 zodii care ajung la despărțire în toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

3. Capricorn

Despărțirea este ultimul lucru la care ai visat atunci când ai început relația cu persoana de acum, dar, deși se apropie sfârșitul anului, simți că trebuie să o faci. Nu vrei să începi anul nou cu această relație încă în viața ta, iar amânarea doar îți aduce suferință. De mult timp, tu și partenerul tău nu v-ați mai înțeles și te simți că nu mai aveți compatibilitatea necesară într-o relație.

Acum, în toamna aceasta, fără nicio schimbare în situație, ești pregătit să pui capăt. De data aceasta, vei merge până la capăt. Ei știu și acceptă situația, iar, deși nu este o veste plăcută pentru nimeni, este decizia corectă. Dacă principala ta problemă a fost să comunici dorințele tale unei persoane care nu te ascultă, vei descoperi că momentul potrivit este aproape. Dacă vrei ca despărțirea să se întâmple, acum este momentul.

zodii despartire toamna 2024
4 zodii care ajung la despărțire în toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

4. Vărsător

În toamna anului 2024, ai putea lua orice direcție: fie că rămâi într-o relație care a început să te supere, fie că alegi să închei și să începi din nou. Deși nu ești un fan al schimbărilor, îți dorești să fii fericit, iar gândul că nefericirea s-ar putea adânci îți va apărea în minte. Chiar dacă schimbarea nu este pe placul tău, ești predispus la decizii bruște și vei găsi destul de ușor să decizi că este momentul să pui capăt relației. Deși nu este confortabil, știi că este necesar pentru binele tău mental. Ai nevoie să recâștigi echilibrul mental, iar cea mai bună cale de a face asta este să închei această relație. Nu te limita la a sta și a aștepta să se întâmple lucrurile de la sine. Folosește-ți creativitatea și concentrează-te asupra unui rezultat pozitiv și sănătos pentru tine și pentru fostul tău partener. Acționează pentru a face această schimbare în mod constructiv.

zodii despartire toamna
4 zodii care ajung la despărțire în toamna aceasta[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 zodii care se întorc la fosta iubire în toamna 2024

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies