4 Zodii care se despart în săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022. Care sunt zodiile ghinioniste

horoscop saptamanal 27 iunie 3 iulie 2022
4 Zodii care se despart în săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022. Care sunt zodiile ghinioniste

Se pare că ghinionul nu lipsește din viața anumitor zodii, în perioada 27 iunie - 3 iulie 2022. Însă v-ați gândit care sunt aceste zodii ghinioniste?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 4 zodii care vor avea parte de o despărțire, în săptămâna 27 iunie- 3 iulie 2022. În plus, descoperiți și în ce constă ghinionul acestora, în perioada următoare.

 

4 Zodii care se despart în săptămâna 27 iunie- 3 iulie 2022

Ca în orice altă lună, există anumite persoane, respectiv zodii, care nu au atât de mult noroc, în comparație cu altele.

Iar așa cum este și în viață, nu trăim mereu momente frumoase. Avem parte și de evenimente plăcute, chiar minunate, dar și de unele cu adevărat  groaznice, care ne dau viața peste cap și schimbă mersul lucrurilor. Din cauza faptului că mișcările astrelor au o foarte mare influență asupra destinului nostru, noi nu putem controla chiar tot ceea ce ni se întâmplă. Acesta este și cazul perioadei următoare.

Începând din data de 27 iunie, până pe data de 3 iulie, a anului 2022, patru zodii sunt considerate mai mult decât speciale, din cauza faptului că vor avea parte de mult ghinion. Acest ghinion va consta, de această dată, în faptul că vor suferi o despărțire.

Citeste si: Cum să cucerești un bărbat din zodia Pești. Nativii care se retrag în lumea lor

 

Care sunt zodiile ghinioniste

Rac

Pe primul loc, întâlnim zodia Rac. Este adevărat că de ceva vreme, ai simțit că ești mai ghinionist, iar deși pe plan profesional, totul merge bine, nu același lucru este valabil și pe plan personal. Prin urmare, ai toate motivele din lume să te simți ghinionist.

De obicei, ești genul de persoană pe care o prinde mereu ploaia, exact atunci când își uită umbrela acasă și deseori ești predispusă la tot felul de incidente, ar trebui să înveți să te distrezi pe seama lor. Cu toate acestea, ghinionul nu pare că se află doar în această zonă, ci mai mult pe plan relațional.

În săptămâna 27 iunie- 3 iulie 2022, tu și persoana iubita veți începe să reluați subiectele care vă macină.

Aceste subiecte par să cântărească mai mult în viziunea persoanei iubite, ceea ce o va determina să pună punct relației.

Deși încerci să refaci legătura între tine și partenerul de viață, aceștia sunt de părere că pentru moment, despărțirea este decizia pe care ar trebui să o ia. Nu renunța! Ghinionul va dispărea după această săptămână, deci vei putea încerca din nou.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

horoscop 2022

Citeste si: Horoscop 27 iunie 2022. Află ce zodie pune accent pe aspectul fizic

Leu

Pe al doilea loc, întâlnim zodia Leu. Cu toate că de obicei, ai tendința să fii o persoană arogantă, atât de arogantă încât ai putea aluneca pe o coajă de banană în fața tuturor și tot te-ai ridica fără nicio problemă, nici tu nu vei scăpa de ghinion.

De obicei, ești genul de persoană care nu dă prea multă importantă ghinioanelor și încerci să te pui într-o lumină bună, indiferent de situație, planul relațional va reprezenta întotdeauna un factor important pentru tine, ceea ce te va afecta, dacă va exista o schimbare. 

În săptămâna 27 iunie- 3 iulie 2022, simți că persoana iubită nu mai este la fel de atentă la tine și deține un comportament schimbat, în comparație cu perioada trecută. Deși îți dorești să menții relația exact așa cum era la început, nu vei scăpa de ghinion, iar eventual, relația se va sfârși.

Deși nu îți dorești ca acest lucru să se întâmple și vei tot încerca să ții lângă tine persoana iubită, aceasta va decide să facă un pas în spate, cel puțin în această săptămână, pentru a-și pune ordine în gânduri. După această perioadă, lucrurile se pot schimba.

horoscop zilnic dragoste

Citeste si: Horoscop 26 iunie 2022. Află ce zodie ar trebui să fie mai atentă la intențiile celor din jur

Gemeni

Pe locul al treilea, întâlnim zodia Gemeni. Cu toate că de obicei ești genul de persoană care are foarte multă încredere în oameni, uite că nu întotdeauna ar trebui să îți pui bazele în ele, pentru că vei păți exact opusul, și te vei simți cu adevărat ghinionistă.

De obicei, ești o persoană foarte lipicioasă, care deseori încearcă să ajute fiecare persoană în parte, indiferent de faptul că te înțelegi cu ea sau nu. Iată că unele persoane nu au aceeași părere despre tine, iar ghinionul își va face simțită prezența, mai repede decât te așteptai.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În săptămâna 27 iunie- 3 iulie 2022, ai impresia că persoana iubită nu își mai găsește locul, lângă tine. Începe să aibă un alt fel de comportament și de reacții, la care chiar nu te așteptai. Pe lângă faptul că simți că face trei pași înapoi, exact ca atunci când vede o pisică neagră, în curând vei afla că nu mai are aceleași sentimente față de tine, ceea ce va duce la o despărțire.

Nu e ca și cum nu ai văzut toate acestea venind, însă acum că s-a întâmplat, nu ești la fel de împăcat cu situația. Deși vei încerca să ții lângă tine persoana iubită, poate că ar trebui să o lași să gândească situația la rece, pentru că totul se va întoarce în favoarea ta, după această săptămână.

horoscop kfetele azi

Citeste si: Horoscop 25 iunie 2022. Află ce zodie va trece printr-un proces de dezvoltare

Scorpion

Nu în ultimul rând, pe locul al patrulea, regăsim zodia Scorpion. Cu toate că ești genul de persoană foarte creativă și plină de talente, partenerul de viață pare să aibă o altă impresie despre tine. Iar mai ghinionistă de atât nu te-ai simțit de foarte multă vreme..

De obicei, ești o persoană cu capul în nori, însă ar trebui să mai cobori și cu picioarele pe pământ, pentru a vedea schimbările care au loc în relația ta de cuplu. Deși ai impresia că lucrurile merg într-o direcție bună, nu este chiar așa, iar ghinionul va apărea curând.

În săptămâna 27 iunie- 3 iulie 2022, reușești să observi faptul că persoana iubită are o impresie nu tocmai bună despre tine. Poate considera că nu mai faceți lucrurile la fel și că de fapt, tu ești cel care s-a schimbat. Această impresie va fi întărită cu faptul că în ultima perioadă ai fost cu capul în nori, iar acest aspect va duce la despărțire.

Deși abia acum te-ai așezat cu picioarele pe pământ, vei observa și tu o diferență de comportament la propria persoană și vei ajunge să îi dai dreptate persoanei iubite. Cu toate acestea, după săptămâna 27 iunie- 3 iulie 2022, lucrurile pot lua o altă întorsătură.

horoscop maine

Citeste si: Horoscop 24 iunie 2022. Află ce zodie nu are o zi atât de bună



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce se face de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies