5 aspecte importante pentru selectia celor mai bune ceasuri de dama

5 aspecte importante pentru selectia celor mai bune ceasuri de dama
5 aspecte importante pentru selectia celor mai bune ceasuri de dama

Femeile sunt, in general foarte pretentioase cand vine vorba despre piesele vestimentare pe care le poarta, parfmurile preferate, dar si bijuteriile pe care le aleg. In acest sens, alegerea celor mai bune ceasuri de dama poate fi una dificila.

 

Randurile urmatoare contin insa sfaturi foarte bune si utile pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc un ceas de mana, dar si pentru cei care se gandesc achizitioneze un astfel de accesoriu pentru mama, iubita, prietena sau sora!

 

Cureaua ideala

In primul rand, cureaua trebuie studiata cu foarte multa atentie inainte de achizitionarea unui ceas de mana, pentru ca ea trebuie sa fie confortabila si, in acelasi timp sa fie deosebita, pentru ca femeilor sa le faca placere sa poarte accesoriul respectiv.

 

La moda sunt curelele metalice, dar si cele aurii ori argintii, cu precizarea ca ele nu trebuie fie foarte mari, pentru a nu parea inestetice.

De asemenea, se mai poarta foarte multe si curelele din piele, intrucat pot fi asortate foarte usor unor tinute de zi, dar si de seara.

 

Mecanismul de functionare

Un alt aspect foarte important de care doamnele si domnisoarele aflate in cautarea unui ceas de mana trebuie sa tina cont este mecanismul de functionare. De pilda, ceasurile cu cristale quartz sunt extrem de precise, spre deosebire de ceasurile mecanice.

 

In plus, pentru femeile boeme, melancolice si romantice, cel mai bine se potrivesc ceasurile cu un mecanism mecanic, intrucat au capacitatea de a spune o poveste de la prima vedere. Tot despre mecanismul de functionare, persoanele aflate in cautarea unui ceas trebuie sa stie ca afisajul analog este ideal pentu ceasurile elegante, in vreme ce afisajul digital este preferat la modelele sport.

 

Functii suplimentare

Exista femei care isi doresc sa fie in permanenta in pas cu moda din toate punctele de vedere. Ele pot opta pentru variante cu mai multe functii. De exemplu, unele ceasuri au capacitatea de a afisa data curenta sau ofera celor care le poarta posibilitatea de a folosi cronometrul (care poate fi gasit sub denumirea de cronograf).

De asemenea, printre functiile aditionale unui ceas se mai numara si alarma, altimetrul, barometrul, GPS-ul, pulsul cardiac, dar si multe altele.

 

Linia generala de design a ceasului

Practic, fiecare ceas trebuie ales in functie de locurile si momentele in care femeile urmeaza sa il poarte. Mai mult, acest tip de accesoriu trebuie sa reprezinte un crampei din personalitatea doamnelor si domnisoarelor care il poarta.

 

Printre categoriile pe care le pot gasi cei interesati pe piata se numara, asadar urmatoarele: ceasuri elegante, ceasuri casual, ceasuri sport sau fashion. Bineinteles, in magazine exista si combinatii din categoriile de mai sus.

 

Unul dintre cele mai bune magazine spre care se pot indrepta persoanele interesate de achizitionarea unui ceas de femei este, fara indoiala, Japora. Aici, oricine poate gasi o bijuterie foarte interesanta si deosebita, la preturi accesibile.

Secretul este ca ceasurile sa fie alese cu multa grija, astfel incat sa reprezinte o bucurie pentru cele ce le poarta!

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop complet pentru luna Noiembrie. Schimbări uriaşe pentru zodii - Fecioarele, fericite până la finalul anului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies