5 beneficii cunoscute ale suplimentelor pentru slăbit

5 beneficii cunoscute ale suplimentelor pentru slăbit
5 beneficii cunoscute ale suplimentelor pentru slăbit

Ce sunt suplimentele alimentare?

Atunci când nu reușim să luăm din alimente toate substanțele nutritive de care avem nevoie pentru a ne menține sănătatea, suplimentele alimentare ne vin în ajutor.

Uneori, o dietă echilibrată nu ne poate asigura toți acești nutrienți, iar medicii recomandă în consecință administrarea unor suplimente nutritive naturale, în funcție de nevoile fiecărui organism în parte. În cele ce urmează, vom afla ce sunt suplimentele alimentare, în ce cazuri se administrează și care sunt cele mai cunoscute beneficii ale acestora.



În ziua de azi, oamenii trăiesc într-un ritm amețitor, iar stresul provocat de activitatea profesională și de mediul de lucru competitiv, lipsa mișcării și a activităților sportive sau recreative, cât și alimentația de tip fast-food, care e menită să răspundă nevoilor unei vieți alerte și mereu în lipsă de timp, provoacă carențe și disfuncționalități în organismul nostru. Astfel, suplimentele alimentare propun o rezolvare a efectelor pe care acestea le au pentru sănătatea noastră.
Rolul acestora este de a completa dieta noastră de zi cu zi, încercând să suplinească nutrienții importanți de care organismul nostru are neapărată nevoie.


Cum te ajută suplimentele alimentare?

Suplimentele alimentare sunt ideale atunci când ne dorim să menținem o bună stare de sănătate, un tonus și o energie care să ne ajute să facem față provocărilor de peste zi. Unii oameni consideră că este de ajuns să înlocuiască o parte din dieta lor zilnică cu suplimente care le asigură nutrienți într-o formă concentrată.

Nimic mai greșit. În felul acesta, putem cauza organismului nostru alte probleme sau efecte adverse, în loc să i le rezolvăm pe cele deja existente. Automedicația nu este, deci, indicată, iar înainte de a lua suplimente naturale, se recomandă consultarea unui medic sau a unui nutriționist.

5 beneficii ale suplimentelor alimentare pentru slăbit

Datorită conținutului lor bogat în vitamine și minerale, suplimentele alimentare au numeroase beneficii pentru organismul nostru, ajutându-l să funcționeze la potențialul său maxim.
Vezi mai jos care sunt câteva dintre cele mai cunoscute avantaje ale acestora.

Ne dau o stare de bine și energie

Suplimentele alimentare au un rol benefic energizându-ne și dându-ne o stare de bine pe care, cu siguranță, dorim să o menținem cât mai mult timp. Mai mult, acestea ne pot ține departe de stările de anxietate, depresie sau indispoziție generală. Unele dintre aceste suplimente sunt de ajutor și în cazul sporirii performanțelor la diverse competiții sportive, asigurând o bună concentrare în perioade de studiu intens.



Susțin buna funcționare a sistemului imunitar

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vitaminele și mineralele din compoziție vor veni în ajutorul unei imunități scăzute, redându-i organismului capacitatea de a se apăra în fața potențialelor afecțiuni pe care le-ar putea dezvolta.

Oferă beneficii pielii și articulațiilor

Unul dintre efectele notabile ale administrării de suplimente nutritive este faptul că pielea devine mai hidratată și mai elastică.

În plus, și articulațiile și ligamentele devin mai puternice și mai sănătoase. Asta pentru că suplimentele susțin regenerarea articulară și ajuta la o mai bună mobilitate.

Asigură și alte beneficii neașteptate

Deși suplimentele pot fi luate pentru a rezolva anumite carențe în organism, acestea “lucrează” și pentru a completa diferite deficite identificate în organism, despre care poate nu știai că există. De exemplu, pe lângă acordarea unei stări de energie pe timpul zilei, ele asigură și un somn odihnitor pe timp de noapte.



Ne ajută să ardem grăsimile mai rapid

Atunci când îți dorești să scapi de kilogramele în plus, suplimentele nutritive te vor ajuta să slăbești mai rapid. Special concepute pentru a arde grăsimile și caloriile, acestea sprijină organismul în procesele de slăbire.

ApetitSlim și LipidoSlim – de ce merită să le încerci?

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dacă ești în căutarea unor suplimente de slăbit care să te ajute să slăbești într-un mod sănătos și într-un ritm mai rapid, Naturalis a pregătit doi aliați de încredere în lupta ta împotriva kilogramelor nedorite.

ApetitSlim este un supliment nutritiv care ajută la controlul senzației de sațietate, fără a renunța la beneficiile unei diete sănătoase. Mai mult, ApetitSlim va reduce starea de oboseală, activând metabolismul lipidelor și menținerea constantă a valorilor glicemiei, datorită conținutului său de ceai verde, un stimulator al metabolismului și garcinia cambogia, care scade pofta de mâncare și depozitele de grăsimi din organism.

LipidoSlim vine în completarea acestuia, extractele din fructe de zmeur, frunze de ceai verde, portocal amar susținând metabolismul carbohidraților și al lipidelor, la eliminarea apei din organism, la menținerea constantă a valorilor glicemiei și creșterea capacității lipolitice și termogenice, care favorizează topirea țesutului adipos.
Împreună, aceste suplimente pentru slăbit întăresc sistemul imunitar, reduc oboseala, și dau o stare de bine fizic și mintal, aspecte de mare ajutor în urmarea unei cure de slăbire. Așadar, ce mai aștepți? Începe de azi să lucrezi pentru un organism mai sănătos, atât pe interior, cât și pe exterior!

 
 
 
 
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies