Cărțile de dezvoltare personală, odată citite, te pot învăța nenumărate aspecte legate de propria persoană pe care nu le-ai descoperit încă.
Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre cărțile de dezvoltare personală pentru femei, care te pot face să vezi mai multe decât vedeai până acum. În plus, descoperiți și doar câteva dintre cărțile care abordează în special tot ce înseamnă relații, cărți adresate publicului larg.
Cărți de dezvoltare personală pentru femei
Cartea “Femei puternice”, scrisă de Louise L. Hay
Cartea “Femei puternice”, scrisă de autoarea de bestselleruri, Louise L. Hay, ne învaţă prin intermediul acestei cărți publicate, faptul că principalele schimbări la care vom lua parte în această perioadă sunt mai degrabă cele „interioare“. Aceasta ne explică faptul că doar în momentul în care femeile vor ajunge la concluzia că acest „teren interior“ trebuie schimbat, abia atunci acestea vor realiza lucrurile la un nivel mult mai înalt al vieții.
Cartea “Iubesc să fiu femeie. Ghidul femeii de notă 10”, scrisă de Hedi Hoka
Cartea “Iubesc să fiu femeie. Ghidul femeii de notă 10”, scrisă de Hedi Hoka este dedicată femeilor care simt că le lipsește acel “ceva” din viață, pentru a fi fericite pe deplin. Cu toate acestea, autoarea indică exact faptul că în orice moment există libertatea atunci când vine vorba de a te bucura de viaţă, la adevărata ei valoare.
Acest aspect ține mai ales de faptul că poţi iubi și te poţi lăsa iubită indiferent de vârstă.Citeste si: Ce mănânca Regina Elisabeta a II-a, încă din copilărie. Ce preparat modest prefera monarhul
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Cartea “Ghidul femeii ocupate”, scrisă de Mary Hartley
Cartea “Ghidul femeii ocupate”, scrisă de Mary Hartley reprezintă analiza cauzelor şi a impactului adus de utilizarea ineficientă a timpului. Autoarea le arată femeilor care este modalitatea prin care își pot aprecia mai mult fiecare minut disponibil pe care îl au la dispoziție, dar şi cum pot face faţă presiunilor vieţii, apărute de-a lungul timpului.
Cartea “Povestea unei supraviețuitoare. Află acum ce drepturi ai! Învață să reacționezi!”, scrisă de Eleonora Pokola
Cartea “Povestea unei supraviețuitoare. Află acum ce drepturi ai! Învață să reacționezi!”, scrisă de Eleonora Pokola ne vorbește despre momentul în care este vorba strict de siguranța noastră, atunci când vine vorba despre faptul că nu ne putem baza doar pe celelalte persoane din jur, pentru a ne informa corespunzător. Astfel, pentru a ne simți cu adevărat protejate, trebuie să știm cărei persoane ne putem adresa, ce anume să cerem mai exact, dar și care sunt aspectele speciale care ne pot garanta protecția.
Cartea “Tânără, vreau carieră! Sfaturi direct din tranșee”, scrisă de Hannah Seligson
Cartea “Tânără, vreau carieră! Sfaturi direct din tranșee”, scrisă de Hannah Seligson ne indică faptul că pentru a avea succesul pe care ni-l dorim, vom avea nevoie de mult mai mult decât de o diplomă şi un look de invidiat. Prin urmare, autoarea afirmă faptul că ne-ar fi de folos mai degrabă ințelepciunea şi sfaturile venite din partea femeilor care au fost deja “în papucii noștri”.
Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7
Cărți despre relații pe care oricine ar trebui să le citească
Cartea „Acceptarea necondiționată”, scrisă de Tara Brach
Cartea „Acceptarea necondiționată”, scrisă de Tara Brach abordează o latură puțin diferită de celelalte cărți clasice care au ca subiect principal, relațiile. Această carte se concentrează în primul rând pe relația pe care o ai cu tine, iar în al doilea rând pe cât de important este că înainte de toate să-ți accepți propria persoană, înainte să te implici într-o relație. Se spune că doar după ce accepți trecutul și cine ești, abia atunci vei putea face față viitorul.
Cartea „Cele 5 limbaje ale iubirii”, scrisă de Gary Chapman
Cartea „Cele 5 limbaje ale iubirii”, scrisă de Gary Chapman se axează în special pe tot ce ține de ideea “iubește așa cum vrei să fii iubită”. Cu toate acestea, în cazul în care nu înțelegem foarte bine la ce se referă toate aceste limbaje ale iubirii, acest aspect poate duce la mai multă durere, decât iubire. Prin urmare, dacă simți că eforturile pe care le faci trec neobservate, acest mod de gândire te va putea ajuta să-ți înțelegi mai bine partenerul.
Citeste si: Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”