5 cărți despre masculinitate pe care trebuie să le citească femeile

5 cărți despre masculinitate pe care trebuie să le citească femeile
5 cărți despre masculinitate pe care trebuie să le citească femeile

Află din rândurile de mai jos ce cărți de masculinitate sunt recomandate femeilor!

Cărțile despre masculinitate sunt importante pentru femei, deoarece oferă o altă perspectivă și înțelegere a comportamentelor pe care bărbații o au. Iată câteva idei de cărți despre masculinitate, pe are orice femeie ar trebui să le citească!

Cărți despre masculinitate, pentru femei

1. ”Nevoile lui, nevoile ei”, de Willard F. Harley, Jr.

Cartea "Nevoile lui, nevoile ei" subliniază

principii simple care conduc la o căsnicie mai împlinită și mai fericită. Autorul ajută femeile în înțelegerea faptului că intențiile bune nu sunt întotdeauna suficiente pentru a rezolva problemele de compatibilitate cu partenerul de viață. Mai precis, femeile nu trebuie doar să își dorească îndeplinirea nevoilor emoționale ale bărbaților, ci să și acționeze în consecință. Bărbații și femeile au nevoi emoționale diferite, iar idealul este îndeplinirea nevoilor importante partenerului de viață pentru el, nu pentru sine.

5 cărți despre masculinitate pe care trebuie să le citească femeile[Sursa foto: freepik]

2. ”Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, de John Gray

Cartea ”Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus" este considerat ghidul relațiilor de dragoste din zilele noastre. Autorul dezvăluie modul în care bărbații și femeile se diferențiază în toate aspectele vieții, precum comunicarea între cele două sexe, gândirea, sentimentele, percepția, reacțiile.

Astfel, înțelegerea acestor diferențe poate ajuta la eliminarea multor frustrări întâmpinate în relațiile de cuplu și nu numai. 

3. ”Tactici de seducție”, de Thomas W. Mcknight, Robert H. Phillips

Cartea "Tactici de seducție" abordează subiecte despre cum să atragi persoana pe care o dorești, cum să gestionezi problemele într-o relație și cum să reconstruiești conexiunea cu persoana iubită pe care poate ai pierdut-o.

Autorul oferă sfaturi despre cum pot oamenii să fie împliniți în dragoste și strategii deja testate, menite să ajute în cele mai emoționante acțiuni de căutare și reușită de pe parcursul vieții.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

5 cărți despre masculinitate pe care trebuie să le citească femeile[Sursa foto: freepik]

 4. ”De ce bărbații se uită la meci și femeile se uită în oglindă”, de Barbara Pease, Allan Pease

Cartea ”De ce bărbații se uită la meci și femeile se uită în oglindă” prezintă motivele care stau la baza diferențelor de gândire dintre bărbați și femei și oferă soluții pentru a înțelege și a îndrepta respectivele diferențe. Astfel, cartea dezvăluie o perspectivă inedită asupra bătăliei dintre sexe și învață cititorii cum să împace diferențele de gândire, fără a apărea reproșuri și mustrări de conștiință în relația de cuplu.

 5. ”Măștile masculinității”, de Lewis Howes

Cartea ”Măștile masculinității” este dedicată în special bărbaților, însă femeile pot învăța noi perspective pe care până acum nu le luau în seamă. Autorul dezvăluie metodele prin care bărbații să-și accepte vulnerabilitatea și să clădească relații solide, pentru a trăi viața din plin. Cultura noastră impune idei rigide despre masculinitate și feminitate, ceea ce îngreunează capacitatea bărbaților și femeilor din viața reală să se vadă așa cum sunt cu adevărat și să se iubească în mod autentic.

Astfel, această carte are puterea de a transforma viața bărbaților care doresc să scape de constrângerile tradiționale, fiind o lectură esențială pentru femeile care își doresc să înțeleagă cu adevărat bărbații din viețile lor.

Citește și: Semne clare că poți avea încredere în bărbatul tău și în autenticitatea relației voastre

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5 cărți despre masculinitate pe care trebuie să le citească femeile[Sursa foto: freepik]

De ce e important să știi „cum funcționează bărbații”

Bărbații funcționează diferit de sexul feminin, având nevoi diferite și preferând alte tipuri de comunicare. Astfel, dacă femeile învață prin intermediul cărților cum funcționează bărbații, va fi foarte util în dezvoltarea relațiilor interpersonale și înțelegerii dinamicilor sociale. În acest mod, ele pot evita și gestiona conflictele și discuțiile prin comunicare eficientă, promovând astfel o relație armonioasă și echilibrată. 

Citește și: Când timpul devine inamic! Cum să identifici semnalele clare că nu mai ești o prioritate în viața lui

5 cărți despre masculinitate pe care trebuie să le citească femeile[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Când timpul devine inamic! Cum să identifici semnalele clare că nu mai ești o prioritate în viața lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies