5 comportamente feminine zilnice ce pot fi dezamăgitoare pentru bărbați

5 comportamente feminine zilnice ce pot fi dezamăgitoare pentru bărbați
5 comportamente feminine zilnice ce pot fi dezamăgitoare pentru bărbați

Se pare că există anumite comportamente venite din partea femeilor, care îndepărtează bărbații. Însă știai care sunt acestea?

Află din rândurile următoare, care sunt comportamentele feminine care ajung să îi dezamăgească pe bărbați sau chiar să îi îndepărteze.

 

1. A fi arogantă

Uneori, o femeie inteligentă poate părea arogantă și îi poate trata pe bărbați cu superioritate. În astfel de cazuri, problema bărbatului nu este cu inteligența ei, ci cu atitudinea și lipsa de respect.

Aroganța nu este același lucru cu încrederea. Niciun bărbat nu vrea să simtă că nu ai chef să vorbești cu el. Majoritatea bărbaților caută o parteneră cu care să poată discuta despre orice, deci își doresc, cu siguranță, o femeie inteligentă.

Citește și: Top 5 locuri unde poți întâlni un bărbat serios: Găsește partenerul ideal pentru căsătorie

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: 6 zodii care distrug relațiile de cuplu

2. A te preface

Prefacerea este un joc pe care majoritatea bărbaților nu îl găsesc plăcut și poate să-i oprească din a face pași spre tine. De exemplu, când o femeie se preface că îi place ceva ce a spus sau făcut un bărbat, doar pentru a-l impresiona. Cel mai bine este să recunoști și să apreciezi autenticitatea lui.

Îți dorești o relație reală, în care să fii tu însăți și să știi că el te iubește pentru cine ești cu adevărat, iar el își dorește același lucru. Aceasta este o lecție valabilă pentru amândoi. În cele din urmă, nu va funcționa dacă niciunul dintre voi nu este sincer. 

3. Regina dramei

Melodrama se referă la o performanță sau acțiuni care sunt încărcate de tensiune sau emoție exagerată.

Persoanele au tendința de a reacționa exagerat la probleme mici, provocând scene din fiecare situație minoră. În general, bărbaților nu le plac conflictele inutile sau când sunt manipulați de femei. Totul depinde de cât timp sunteți împreună, deoarece fiecare are o limită a toleranței. Un bărbat, atunci când drama intră într-o relație, va începe să se întrebe dacă o iubește suficient pentru a rămâne și dacă relația merită efortul. Deși drama poate oferi o senzație temporară de energie și te poate face să te simți în centrul atenției, apoi poate rămâne totuși starea de stres ridicat.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

4. Cicălire și plângere constantă

Unul dintre motivele pentru care s-ar putea să nu obții ceea ce îți dorești este că abilitățile tale de comunicare nu sunt eficiente.

În loc să te plângi de ce nu vrei, exprimă clar ceea ce îți dorești. În primul rând, concentrează-te pe ceea ce vrei, nu pe ceea ce nu vrei. În al doilea rând, toți avem așteptări de la noi înșine și de la ceilalți. Când ai o așteptare care nu a fost comunicată clar, este posibil să te simți dezamăgită sau rănită. Focalizându-te pe ceea ce dorești, vei aduce tot ce e mai bun din partenerul tău.
Majoritatea bărbaților vor să te facă fericită, și nu este plăcut pentru el să încerce să te mulțumească și să aibă grijă de tine, dacă tot ceea ce faci este să te plângi. Bărbații își doresc o parteneră fericită, iar nemulțumirea sugerează că nu ești fericită. 

5. O femeie care nu-și îmbrățișează energia feminină

Într-o relație, de obicei, una dintre persoane aduce mai multă energie feminină, în timp ce cealaltă aduce mai multă energie masculină. Ambele tipuri sunt prezente în noi toți și diferite circumstanțe pot accentua una sau alta. Dacă tu ești o femeie cu energie masculină și îți dorești un bărbat puternic, trebuie să înțelegi că el nu va putea fi cu adevărat masculin, dacă simte că tu preiei acest rol. Scânteia și pasiunea dintre două energii opuse sunt cele care mențin vie pasiunea. Când amândoi aveți aceeași energie, puteți avea multe în comun, dar s-ar putea să lipsească pasiunea. Dacă tu aduci energie masculină în relație, s-ar putea să concurezi inconștient pentru a fi liderul. Acest lucru poate funcționa dacă ești într-un rol de conducere într-un mediu foarte competitiv, dar în relație, poate crea tensiune. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

6 zodii care distrug relațiile de cuplu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies