5 destinații din Grecia unde poți petrece o vacanță reușită vara aceasta

5 destinații din Grecia unde poți petrece o vacanță reușită vara aceasta
5 destinații din Grecia unde poți petrece o vacanță reușită vara aceasta

Grecia este una dintre destinațiile de vacanța care creează dependență, în sensul bun. Astfel, este de ajuns un singur sejur pentru a dori să te întorci aici în fiecare an.

În continuare, îți vom prezenta 5 destinații pentru vacante in Grecia 2022, pentru care poți achiziționa pachete turistice de la Hello Holidays!

Halkidiki

Halkidiki este o peninsulă foarte populară din Grecia, atât printre turiștii străini, dar și printre cei români. Farmecul acesteia este dat de diferența dintre cele trei brațe ale peninsulei: Kassandra, Sithonia și Athos. Fiecare braț este unic și atractiv în felul său, astfel că îți va fi greu să te hotărăști ce să alegi. Brațul Kassandra este cel mai animat, astfel că dăcă îți place să petreci și vrei să te bucuri și de viața de noapte, este destinația ideală. Brațul Sithonia este ideal pentru toți iubitorii de plaje sălbatice și peisaje care îți taie respirația. Brațul Athos este asociat mai mult cu turismul religios, datorită Muntelui Athos, așa că dăcă îți dorești cu adevărat o vacanță liniștită, poți alege o stațiune din nordul regiunii.

Skiathos

Superba Insula Skiathos este situată chiar în mijlocul Mării Egee și îți oferă o priveliște de vis asupra Muntelui Pelion. Este cea mai aglomerată destinație din Sporadele de Nord, însă merită să petreci o vacanță aici. Vei regăsi 60 de plaje dispuse de-a lungul golfurilor, astfel că peisajele sunt încântătoare. Insula Skiatos este o îmbinare interesantă de mare, nisip fin, păduri de pin și ruine străvechi. Aici poți îmbina relaxarea cu distracția, cu evenimente culturale și degustări culinare.

Evia

Despre Evia trebuie să știi că este a doua cea mai mare insulă a Greciei. Se poate ajunge foarte ușor aici, având în vedere că este legată de partea continentală prin intermediul a două poduri. În Evia vei descoperi plaje superbe, un climat foarte plăcut, poți practica turism termal, te poți bucura de preparate delicioase și de asemenea poți vizita numeroase monumente și vestigii istorice.

Pelion

O destinație mai puțin aglomerată, ideală pentru toți cei care vor să se bucure de plaje cu adevărat superbe și de liniște. Regiunea Pelion îmbină frumusețea plajelor, claritatea apei, finețea nisipului, peisajele montane și aerul pitoresc al satelor pentru a-ți oferi una dintre cele mai frumoase experiențe. Plajele acestei stațiuni sunt atât amenajate, dar și semi-sălbatice, unde există doar salvamari pentru supraveghere, iar în rest poți să te bucuri de liniște.

Skopelos

Ultima destinație pe care ți-o prezentăm astăzi este Skopelos, cea mai mare dintre Sporadele de Nord. Un lucru interesant de menționat este faptul că Skopelos este asemănat unui amfiteatru în jurul căruia se găsesc plaje cochete. Pădurile de pin pot fi adesea observat până aproape de malul mării. Este bine de știut că pe insulă se regăsesc peste 360 de biserici și capele, cu o arhitectură interesantă.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de peisaje excepționale și de o vacanță pe care să o ții minte mult timp de acum înainte, alege agentie de turism Hello Holidays și una dintre aceste destinații din Grecia!

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies