5 efecte terapeutice ale sucului de varza. Cum se prepara

5 efecte terapeutice ale sucului de varza. Cum se prepara
5 efecte terapeutice ale sucului de varza. Cum se prepara

Varza este folosita pentru tratarea multor probleme de sanatate inca din cele mai vechi timpuri. Oamenii de stiinta i-au evidentiat proprietatile terapeutice in urma numeroaselor studii.

Detoxifiaza organismul

Cea mai importanta proprietate a sa este de dezintoxicare, avand o afinitate deosebita pentru toxine, pe care le atrage si le elimina, contribuind la curatarea organismului de “deseurile” care intretin boala.

Vindeca ulcerul gastric

Varza este indicata in afectiuni respiratorii, gastrice, intestinale (colite ulceroase, parazitoze), slabiciune generala, anemie.

Elimina oxiurii si limbricii

Medicii specialisti recomanda copiilor sa bea suc de varza alba, deoarece actioneaza eficient impotriva oxiurilor si limbricilor. Se consuma cate o jumatate de pahar, dimineata si seara.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Leacul care elimina chisturile ovariene

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

O reteta chinezeasca simpla si rapida - Pui cu sos de portocale

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies