5 electrocasnice pe care trebuie să le ai în bucătăria ta

5 electrocasnice pe care trebuie să le ai în bucătăria ta
5 electrocasnice pe care trebuie să le ai în bucătăria ta

Din dorința de a ne ușura cât mai mult munca în bucătărie, o aglomerăm cu multe electrocasnice, iar multe dintre ele rămân nefolosite.

În realitate, pentru bucătăria de acasă avem nevoie de un număr limitat de aparate care, dacă sunt alese cu atenție, ne vor scurta mult timpul petrecut cu pregărirea unei mese și curățenia de după.

 

Iată care sunt electrocasnicele pe care trebuie să le ai într-o bucătărie modernă:

 

Plita cu inducție

 

Plita cu inducție este un echipament minunat, de care o să te îndrăgostești de la prima utilizare. Pe blogul Hendi vei găsi toate informațiile despre plita cu inducție - cum o folosești și care sunt avantajele ei. Noi îți spunem că față de variantele clasice ale acestui aparat, plita cu inducție prezintă multe calități pe care o să le apreciezi. În primul rând, datorită tehnologiei utilizate, timpul de gătire se reduce simțitor, pentru că toată căldura se transferă direct sub vas. Astfel, se evită pierderile de energie, iar acest aspect este important pentru economia casei. Apoi, se curăță foarte ușor, cu o lavetă umedă, în doar câteva secunde.

 

Combina frigorifică

 

O combină frigorifică este mai încăpătoare decât un frigider clasic și are încorporat un congelator generos în partea de jos. Acest echipament oferă suficient spațiu de depozitare pentru alimentele perisabile, astfel că va fi nevoie să faci aprovizionarea mai rar.

 

Cuptor cu microunde

 

Poți să folosești cuptorul cu microunde pentru a-ți încălzi rapid o masă, dar, în același timp, îți poți găti nenumărate preparate într-un timp foarte scurt. Pe BBC Good Food vei găsi o serie de rețete care pot fi făcute la cuptorul cu microunde. Acest echipament este minunat și te va ajuta să economisești foarte mult timp.

 

Robot de bucătărie

 

Un robot de bucătărie multifuncțional te va scăpa de calvarul tocării, pasării și felierii ingredientelor pentru o masă. Va face toate aceste operațiuni mult mai repede și mai bine decât tine.

 

Mașina de spălat vase

 

Spălatul vaselor este operațiunea care ne displace cel mai mult în bucătărie. Poate dura destul de mult timp dacă familia ta are mai mulți membri sau dacă ai musafiri. Mai bine lași această operațiune în grija mașinii de spălat vase. O va face eficient și va economisi și apă.

 

Foto: Unsplash



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies