5 flori ideale pentru buchetul miresei si semnificatiile lor. Secrete de la floristii Maison d’Or

5 flori ideale pentru buchetul miresei si semnificatiile lor. Secrete de la floristii Maison d’Or
5 flori ideale pentru buchetul miresei si semnificatiile lor. Secrete de la floristii Maison d’Or

Urmeaza sa te casatoresti, dar nu ai ales inca buchetul de mireasa? Foarte bine ai facut! Vorbim despre cel mai important accesoriu pe care il vei purta in ziua in care te casatoresti, asa ca nu trebuie sa te grabesti atunci cand il alegi. Cum probabil ca stii deja, florile au propria maniera de a comunica, iar mesajele pe care ele le soptesc de sub petale difera in functie de tipul florilor.

Buchetul de mireasa se poate realiza in orice combinatie florale, dar noi am aflat de la designerii floristi Maison d’Or, o florarie online de lux, care sunt cele mai recomandate flori pentru buchetul miresei si care sunt semnificatiile acestora!

Cele mai rezistente flori pentru buchetul de mireasa

Printre multe alte caracteristici pe care orice mireasa isi doreste sa le aiba buchetul sau se numara si rezistenta florilor.

Vrem sa pastram buchetul de mireasa cat mai mult timp posibil, ca pe o amintiri placuta a unuia dintre cele mai importante momente din viata noastra. Designerii florariei Maison d’Or ne ofera 5 propuneri de flori pe care le putem alege pentru realizarea buchetului de mireasa, fara sa ne fie teama ca acestea se vor ofili la scurt timp dupa nunta:

 

  • Trandafirii  

Clasicii trandafiri se numara printre cele mai rezistente flori.

Acestia ne pot bucura cu frumusetea lor, din vaza, pana la 7 zile, daca sunt ingrijiti corespunzator. In plus, un buchet de trandafiri isi pastreaza farmecul chiar si cand florile se usuca.
Designerii Maison d’Or ofera mireselor un pont foarte interesant: alegerea unui buchet de mireasa din trandafiri criogenati deosebiti de la Maison d’Or. Mai multe despre acestia poti afla de pe blogul maisondor.ro.
Trandafirii simbolizeaza dragostea, pasiunea si trainicia.

 

  • Amaryllis

O floare exotica, care nu poate trece neobservata printre restul florilor din buchetul de mireasa, Amaryllis-ul este un simbol al vanitatii si al opulentei.

Varianta mai spectaculoasa a crinului- asa cum este considerata aceasta floare- se preteaza de minune in buchetele de mireasa elegante. Floristii Maison d’Or spun ca una dintre combinatiile norocoase pentru buchetul de mireasa se compune din Amaryllis si trandafiri, care fuzioneaza intr-o maniera ideala, din punct de vedere estetic.

  • Floarea soarelui

Floarea soarelui, cea care reprezinta entuzismul unui nou inceput, este o floare foarte rezistenta, ideala pentru a lua parte

la cea mai frumoasa zi din viata ta! Nici macar nu trebuie sa iti faci griji daca ai uitat sa ii schimbi apa, caci, chiar si asa, ea te va rasplati cu energia sa debordanta! Un buchet de mireasa din Floarea Soarelui se potriveste pentru o nunta cu tematica vintage si completeaza perfect un look boem de mireasa.

Designerii floristi Maison d’Or aleg sa combine Floarea Soarelui cu gerbera, o floare la fel de rezistenta si de fermecatoare.

 

Buchete de mireasa cu flori de camp

Buchetele de mireasa cu flori de camp sunt, spun designerii Maison d’Or, noua tendinta in materie de nunta 2019. Acestea arata foarte bine in contextul unui eveniment cu alura rustica si sunt foarte potrivite pentru miresele care au o personalitate delicata si romantica, dar si pentru cele care isi doresc buchete de mireasa extravagante, neconventionale.

Iata care sunt vedetele buchetelor de mireasa cu flori de camp:


  • Lavanda

Vrei o nunta inspirata din tinuturile magice din Provence? Integreaza in buchetul tau de mireasa lacanda! Despre aceasta planta, denumita si floarea Afroditei, romanii credeau ca este floarea ocrotitoare a sotilor, asa ca ai inca un motiv sa o alegi pentru a face parte din cel mai frumos buchet de flori, cel de mireasa. Lavanda are si un parfum foarte delicat, cu care te va delecta pe tot parcursul evenimentului.

  • Crizantema

O alta floare care poate parea foarte simpla pentru unii dintre noi, dar care va face furori in materie de buchete de mireasa 2019 este crizantema. Bogatia petalelor sale atrage norocul financiar al mirilor, spun superstitiosii, iar acest lucru nu face decat sa reprezinte unul dintre numeroasele argumente pro buchete de mireasa din crizanteme!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodiile trimise de Dumnezeu pe Pamant cu o menire importanta. Au fost inzestrate cu multe calitati

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies