5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta

5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta
5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta

Află din rândurile de mai jos care cele mai întâlnite greșeli de frumusețe din această toamnă!

Toamna a sosit cu pași repezi, iar odată cu ea rutina de îngrijire și de machiaj a femeilor urmează să treacă printr-o schimbare pentru a se adapta temperaturilor. Află din rândurile următoare ce greșeli de frumusețe obișnuiesc să facă femeile!

Ce greșeli de frumusețe să nu faci toamna asta

1. Nu folosi o nuanță mai deschisă sau închisă de fond de ten

5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

De multe ori, femeile obișnuiesc să folosească fonduri de ten mult prea deschise decât nuanța pielii lor, pentru a avea un aspect mult mai bronzant și strălucitor Cu toate astea, acest obicei poate fi considerat o greșeală deoarece nu va arăta natural, iar machiajul poate arăta chiar ”murdar”.  

2. Nu aplica machiaj pe pielea uscată

5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Machiajul aplicat pe pielea uscată poate fi o adevărată problemă pentru piele. Aceasta trebuie întotdeauna hidratată pentru a nu deveni neuniformă sau crăpată. Astfel, o cremă hidratantă nu ar trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a unei femei.

3. Nu folosi prea mult corector de ochi

5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu este deloc recomandat ca în această toamnă femeile să utilizeze prea mult corector de ochi deoarece cearcănele lor vor crea un efect neplăcut de îmbătrânire, lucru pe care nu-l dorește nimeni. Așadar, femeile pot folosi doar câteva picături de corector aplicat pe osul de sub ochi, iar apoi amestecat. Mai mult decât atât, un corector de ochi nu se poate folosi pentru orice. Mai exact, acesta are mai multe nuanțe care sunt utilizate pentru diverse lucruri precum cel de culoare piersică care anulează albastrul și este cel mai bun pentru a combate cearcănele.

Verdele anulează roșul, fiind folosit pentru a ascunde coșurile și petele. Corectorul de ochi cu tonuri de galben este cel mai potrivit pentru a uniformiza zone mari ale pielii.

5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

4. Nu folosi prea mult fard de pleoape cu glitter

Cu toate că fardurile de pleoape strălucitoare sunt extrem de frumoase și evidențiază frumos ochii, atunci când sunt folosite pe toată pleoapa pot arăta inestetic.

Astfel, este recomandat să nu se exagereze cu acest produs și să se utilizeze pe zona interioară a ochilor sau în centrul pleoapei pentru a crea un machiaj deosebit, iar pentru restul zonei să se aleagă un fard mat. Spre exemplu, femeile pot folosi un fard de pleoape nud sau fard de pleoape cu câteva nuanțe mai închise decât nuanța pielii.

5. Nu folosi culoarea nepotrivită de rimel

5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

În această toamnă multe femei trebuie să aibă grijă la nuanța de rimel pe care o folosesc. De obicei, trebuie să se folosească un rimel care este cu două nuanțe mai închis decât culoarea sprâncenelor, iar acesta nu trebuie aplicat niciodată mai mult de două straturi, altfel genele vor ajunge să arate încărcate. De asemenea, nu este recomandat să se utilizeze rimel pe genele inferioare în același mod în care este aplicat pe genele superioare deoarece vor fi încărcate și vor da impresia de gene ca a unui picior de păianjen.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: Ingredientele de care ai nevoie pentru o mască naturală destinată tenului! Trucul de care femeile au nevoie, pentru ca machiajul să nu mai aibă un aspect rigid

Cum să-ți îngrijești tenul în acest anotimp

5 greșeli de frumusețe pe care să nu le faci toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

În timpul verii, pielea poate avea un aspect perfect datorită razelor solare și unei diete de vară bogate în nutrienți. Cu toate astea, pe măsură ce anotimpurile se schimbă și bronzul începe să se estompeze, este timpul ca femeile să își exfolieze regulat pielea. Acest lucru este recomandat de două ori pe săptămână toamna, deoarece ajută la regenerarea celulară fără a risca iritația de la spălarea excesivă a pielii.

De asemenea, toamna este anotimpul potrivit pentru hidratarea pielii cu uleiuri esențiale, seruri și creme. Mai mult decât atât, elastina și colagenul poate ajuta procesul de pregătire a pielii pentru sezonul rece. Pe lângă faptul că femeile ar trebui să includă în rutina de îngrijire a tenului o cremă de hidratare mai groasă, acestea trebuie să folosească produse care le vor hidrata buzele și pielea din jurul ochilor.

Citește și: Masca naturală care îți va face genele să crească! Trucul incredibil de care au nevoie femeile, pentru o privire pătrunzătoare!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce înseamnă factor de protecție 50. Explicarea semnificației și importanței sale în protecția solară eficientă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies