5 greseli pe care le faci cand speli rufe!

5 greseli pe care le faci cand speli rufe!
5 greseli pe care le faci cand speli rufe!

Desi pare o operatiune usoara, spalatul rufelor nu este chiar atat de simplu. Daca pana acum credeai ca faci totul corect, vezi mai jos cinci greseli care se fac atunci cand se spala rufele.

1. Sortezi doar hainele albe de cele colorate- asta este un criteriu, dar ar trebui sa faci o sortare si in functie de gradul de murdarie al hainelor. Spre exemplu separa hainele murdare de noroi de cele mai putin murdare, chiar daca sunt de acceasi culoare.

Blugii trebuie spalati intotdeauna separat pentru ca au material abraziv si pot strica tesaturile.

2. Nu amesteca sosetele cu hainele-
acest lucru va impiedica amestecarea sosetelor cu celelalte obiecte vestimentare si ele se vor curata mult mai bine.



3. Nu lasa fermoarele desfacute-
fermoarele pot agata alte obiecte vestimentare si le pot deteriora. Mai mult, ele pot zgaria geamul masinii de spalat. Acelasi lucru este valabil si in cazul copcilor de la sutien.

4. Nu faci testul hainelor colorate-
inainte sa bagi hainele colorate in masina ar trebui sa faci un test pentru a vedea daca iese sau nu culoarea din ele.
Pune o soseta alba si o haina colorata. Daca soseta incepe sa capete culoare, atunci spala separat acel obiect vestimentar.

5. Nu pune niciodata detergent direct pe haine- trebuie neaparat sa pui detergent doar in recipientul special.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies