5 idei de cadouri pentru el la aniversarea unui an de relatie

5 idei de cadouri pentru el la aniversarea unui an de relatie
5 idei de cadouri pentru el la aniversarea unui an de relatie

5 idei de cadouri pentru el la aniversarea unui an de relatie

Aniversarea unui an de relație este o etapă importantă pentru orice cuplu. Ați ajuns să vă cunoașteți destul de bine și poate chiar v-ați decis să vă mutați împreună și să faceți pasul cel mare. Indiferent dacă ați stabilit sau nu care sunt planurile voastre de viitor, aniversarea primului an de relație este un eveniment care trebuie marcat prin cadouri pe măsură. Și oricât de bine ți-ai cunoaște iubitul, parcă tot îți este greu să alegi un dar care să-l impresioneze, nu-i așa? Inspiră-te din propunerile noastre și fă-i jumătății tale un cadou memorabil. 

Un ceas de mână, cadoul simbolic

În ciuda superstițiilor potrivit cărora este de rău augur să oferi un ceas persoanei iubite, pe motiv că acest obiect va atrage despărțirea, un ceas de mână poate fi un cadou extrem de potrivit pentru iubitul tău. Ceasul este un accesoriu elegant, care emană masculinitate și care oferă purtătorului o alură rafinată. Pentru aniversarea de 1 an a relației voastre investește într-un ceas de calitate, care să îi amintească de acest moment frumos de fiecare dată când îl va purta! 

Un accesoriu cool: o pereche de ochelari de soare

Iubitul tău adoră hainele și accesoriile cool? În acest caz, o pereche de ochelari de soare sunt un cadou cât se poate de potrivit pentru el. Aceștia îi vor completa look-ul nu doar pe timpul verii, atunci când stați la plajă, dar îi vor oferi protecție împotriva soarelui și atunci când conduce. Investește într-o pereche de ochelari de soare bărbătești de brand, care asigură 100% protecție împotriva razelor UV și care vor arăta minunat indiferent de ocazie. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dăruiește-i o experiență memorabilă: cursuri de dans 

Dacă iubitul tău este o fire pragmatică sau dacă este pasionat de dans și în același timp dornic să cunoască lucruri noi, oferă-i o experiență memorabilă cu ocazia aniversării primului vostru an de relație: un curs de dans.

Oferta școlilor de profil este variată, așa că vei găsi, fără îndoială, un curs de dans la preț accesibil. Poți opta pentru dansuri de societate, pentru dansuri latino sau, dacă partenerul tău este adeptul acestui stil, pentru streetdance. Mergeți împreună la aceste cursuri și exersați pașii de dans până ce veți deveni atracția ringului! 

Cadoul pentru amândoi: un city-break

Pentru aniversarea voastră de un an, ai și opțiunea de a-i dărui iubitului un cadou de care vă puteți bucura amândoi.

Un city-break într-o destinație pe care ambii vă doreați de mult să o vizitați poate fi un dar mai mult decât surprinzător, mai ales dacă planifici în detaliu toate detaliile călătoriei. Rezervă biletele de avion, alege hotelul în care vă veți caza și, dacă vrei să-l uimești complet, pregătește-i bagajul și nu-i dezvălui destinația până ce nu veți ajunge în aeroport!

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Un alt fel de cadou: o noapte specială

O altă propunere interesantă pentru aniversarea de 1 an a relației voastre este să înlocuiești cadoul clasic cu un alt fel de dar. Mai exact, te provocăm să-ți surprinzi partenerul punând la cale o noapte specială, cu lumânări parfumate, șampanie și o cadă plină cu spumă și petale de trandafiri. Dacă vrei să-l cucerești ireversibil, optează și pentru o costumație senzuală, care-l va pune pe jar. 

Pentru oricare dintre variantele de mai sus ai opta, asigură-te că ai suficient timp la dispoziție să alegi cadoul potrivit pentru aniversarea de 1 an a relației voastre. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies