5 idei de cadouri pentru partenerul tău

5 idei de cadouri pentru partenerul tău
5 idei de cadouri pentru partenerul tău

Se apropie ziua de naștere a partenerului tău și n-ai nicio idee de cadou?

Cu cât trece timpul, cu atât variantele de a-ți surprinde soțul sau iubitul par să fie tot mai puține și te gândești ce dar l-ar mai putea încânta. Indiferent că ești într-o relație lungă sau sunteți împreună de doar câteva luni, prima regulă în alegerea cadoului perfect este să ții cont de gusturile lui. Nu-i cumpăra lucruri care îți plac ție, ci observă-i preferințele și pasiunile. 

Mai jos vei găsi câteva idei cu care mergi la sigur și care impresionează orice bărbat: 

O sticlă de vin bun

O sticlă de vin bun este un cadou potrivit pentru orice bărbat, inclusiv pentru partenerul tău. Dacă nu știi exact ce să alegi, mergi într-un magazin specializat și cere ajutorul unui consilier. După ce i-l oferi în dar, îl poți chiar invita să petreceți împreună o seară romantică. 

Un instrument elegant de scris

Dacă partenerul tău este genul de bărbat care se îmbracă office, merge la birou și activează într-un mediu de afaceri, se va bucura să primească instrumente de scris elegante. Un pix rafinat, de purtat mereu în buzunarul din interiorul sacoului, poate fi alegerea ideală. Sau un stilou cu care să semneze documente și contracte la întâlnirile importante. Poate că de fiecare dată când îl va scoate se va gândi la tine și la cadoul util și prețios pe care i l-ai făcut. 

Un ceas inteligent

Bărbații adoră gadgeturile și sunt la curent cu tot ce ține de tehnologia de ultimă generație. În acest sens, îl poți surprinde cu un ceas inteligent, pe care să și-l sincronizeze cu telefonul mobil și pe care să-l folosească zilnic. Smartwatch-urile se potrivesc atât celor care merg la birou și au o agendă încărcată în fiecare zi, cât și celor sportivi. Un astfel de ceas are numeroase funcții pe care le va utiliza în diverse situații, în funcție de stilul și ocupația sa. Cert este că îl vei impresiona cu un astfel de dar, mai ales dacă este pasionat de tehnologie.  

Un accesoriu pentru mașină 

O cameră de bord sau un încărcător de mașină, ambele sunt idei de luat în calcul atunci când ești în căutarea unui cadou pentru partenerul tău. În general, bărbații sunt încântați de obiectele utile, iar unul din acestea două sigur îi va folosi, mai ales dacă petrece destul de mult timp la volan. Pe lângă accesoriile de mașină, îi poți oferi și alte gadgeturi care crezi că i-ar plăcea, precum o baterie externă. 

Bilete la un meci al echipei sale favorite

Vrei să-l vezi în extaz și strigând de fericire atunci când va deschide cadoul de la tine? Atunci oferă-i în dar bilete la un meci al echipei sale preferate. Dacă este pasionat de fotbal și este suporter al unei formații din Europa, atunci e bine să te documentezi puțin înainte. Află când se joacă partidele din campionatele respective și unde. Plănuiește un city-break în acea perioadă și mergeți împreună pe stadion.  De asemenea, dacă are o trupă favorită care susține un turneu și vrei să-i faci cea mai tare surpriză atunci cumpără bilete și plănuiește o escapadă în doi sau alături de alți prieteni. Va fi o surpriză pe care nu o va uita poate niciodată. 

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru partenerul tău inspiră-te din ideile de mai sus și nu uita să ții cont de gusturile și preferințele lui. Gândește-te ce hobby-uri are și ce-i place foarte mult să facă. În acest mod vei reuși să identifici darul perfect pentru el, cu care-l vei surprinde în mod garantat. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies