5 idei de unghii cu model floral, pentru sezonul de primăvară

modele de unghii pentru primavara
5 idei de unghii cu model floral, pentru sezonul de primăvară

Sezonul de primăvară este dedicat florilor. Insă știați de aceste modele de unghii?

Aflați în rândurile următoare, care sunt mai exact cele 5 idei de luat în calcul în momentul în care vă doriți ca în sezonul de primăvară să aveți un model de unghii floral.

 

Model de unghii pictate cu flori

O primă idee de luat în calcul în momentul în care vă doriți ca în acest sezon de primăvară să aveți unghiile pline de culoare și de flori, este reprezentată de modelul în care florile sunt pictate.

Pot exista și nenumărate șabloane pe care le puteți aplica astfel încât să creați într-o nuanță sau mai multe, un anumit model dorit, însă cu toate acestea puteți face chiar acasă, în cazul în care vă doriți, un model pictat cu flori. Este necesar ca prima dată să aplicați un strat de ojă nude sau un lac transparent, pentru ca ulterior să începeți pictarea unghiilor, cu nuanțele dorite, exact așa cum vă plac.

Citește și: 10 idei de unghii în nuanțe pastel, pentru sezonul de primăvară

modele de unghii cu flori
5 idei de unghii cu model floral, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: 10 modele de unghii pe care trebuie să le încercați în această primăvară

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Model de unghii roșii cu petale

In cazul în care nu vă doriți ca modelul de unghii să fie atât de plin de flori, și însă tot să se îndrepte în direcția de primăvară, cu siguranță ar trebui să încercați ojă roșie, strălucitoare, mată sau cu sclipici. Imediat apoi, după ce toate unghiile au fost date cu un strat din această ojă, cu ojă albă, pentru a ieși în evidență mai bine, începeți prin a forma petalele florilor noastre, exact așa cum vă doriți în ceea ce privește grosimea, zona sau viziunea.

5 idei de unghii cu model floral, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii roșii cu aplicații

O altă variantă pe care o puteți încerca în cazul în care nu dețineți șabloane speciale cu flori și nici nu vă pricepeți atât de mult pentru a le face manual, puteți alege un model de unghii cu ojă roșie, la care s-a adăugat câteva aplicații argintii, pentru a forma un model aparte.

Tot ce trebuie să faceți este să dați cu ojă roșie pe toate unghiile, să așteptați să se usuce, eventual mai puteți da cu un lac transparent deasupra pentru mai multă strălucire. Imediat apoi, după ce s-a mai uscat, puteam trasa câteva linii subțiri, din loc în loc pe unghii sau chiar să le lăsați exact așa cum sunt, pentru ca mai apoi să aplicați cu atenție câteva decorațiuni argintii, pentru a forma crengi de frunze și flori, însă cu adevărat uimitoare.

sablon flori pentru unghii
5 idei de unghii cu model floral, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii cu pomi înfloriți

Indiferent că veți alege să pictați la acest model flori, pomi sau pomi înfloriți, important este ca la final să vă asigurați că modelul este unul cu adevărat unic, atât în ceea ce privește modelul, cât și în ceea ce privește nuanțele utilizate. În acest caz, puteți crea trunchiul pomilor utilizând o pensulă subțire de ojă neagră, din loc în loc să așezați câteva puncte roșii, ca de flori abia înflorite, iar bineînțeles că puteți crea și câteva flori roșii, în

toată splendoarea lor.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

modele unghii cu flori
5 idei de unghii cu model floral, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii negre cu flori roz

Nu în ultimul rând, în cazul în care nu vă doriți să aveți un model de unghii deschis în ceea ce privește oja, puteți înlocui oja albă sau roz, cu ojă neagră, pe care să o aplicați ca bază pe toate unghiile, iar ulterior, puteți utiliza șabloane, pentru a crea florile roz sau dacă vă doriți, puteți chiar să le faceți personal. Pentru un plus de strălucire și accent, puteți adăuga din loc în loc și puțin alb.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

modele unghii primavara
5 idei de unghii cu model floral, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

10 modele de unghii pe care trebuie să le încercați în această primăvară

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies