5 idei pentru un Halloween sexy

5 idei pentru un Halloween sexy
5 idei pentru un Halloween sexy

Descoperă din rândurile următoare câtea idei pentru un Halloween sexy.

Halloween-ul se apropie cu pași repezi, iar, în ciuda faptului că această sărbătoare este specifică americanilor, din ce în ce mai mulți români au început să o adopte și să profite de prilejul oferit de ea pentru a experimenta diferite costumații.

În cazul persoanelor romantice, poate fi un prilej pentru a aprinde scânteia în relația de cuplu și pentru a-ți surprinde partenerul într-un mod inedit.

Dacă încă nu ți-ai pregătit costumul, iată câteva idei cu ajutorul cărora să-ți surprinzi partenerul.

Idei de ținute pentru un Halloween sexy

Costum de cabaret

Citește și: Cum sa iti faci un look de sirena pentru Halloween! Iata cele mai inedite idei

5 idei pentru un Halloween sexy
5 idei pentru un Halloween sexy[Sursa foto: freepik]

Citește și: DESCOPERĂ: Modele de unghii îndrăznețe pentru Halloween

Cu toate că ideea costumelor de Halloween este să fie înfricoșătoare, poți să experimentezi cu ușurință și un costum sexy. Și ce e mai sexy decât un costum de cabaret, pe care, dacă simți nevoia, poți să îl transformi într-un costum înfricoșător de sexy. Tot ceea ce trebuie să faci este să folosești o pereche de dress-uri rupți, să adaugi puțin sânge fals și să îți „înspăimânți” iubitul cu un dans senzual.

Costum de iepuraș negru

5 idei pentru un Halloween sexy
5 idei pentru un Halloween sexy[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Negreu este una dintre nuanțele definitorii ale sărbătorii costumelor. De aceea, pentru a păstra o notă înfricoșătoare și a da dovadă în același timp de feminitate și senzualitate, poți opta cu ușurință pentru un costum de iepuraș negru, care să îți ofere posibilitatea să ieși din zona de confort.

Mai mult decât atât, poți să obții foarte ușor această costumație, fără prea mult efort. Ai nevoie doar de o mască de iepuraș, care să îți acopere doar ochii, pentru a păstra o notă de mister, un body negru și o pereche de dress-uri tip plasă.

Costum „Pisica neagră”

5 idei pentru un Halloween sexy
5 idei pentru un Halloween sexy[Sursa foto: freepik]

Pentru a păstra această zonă a necuvântătoarelor, dacă iepurașul nu te-a convins, atunci poți încerca un costum de pisică.

Nu este vorba totuși de orice costum, ci de unul misterios, sexy și foarte feminin. Papionul negru completează perfect ținuta, iar mănușile și rochia de latex cu siguranță că vor fi extrem de apreciate de către partener.

Costum sângeros

5 idei pentru un Halloween sexy
5 idei pentru un Halloween sexy[Sursa foto: freepik]

Despre negru am vorbit deja că este o nuanță dominantă în cadrul costumelor de Halloween. Cu toate acestea, poți să adaugi un plus de senzualitate prin introducerea nuanței de roșu în costumul tău.

Pe lângă machiajul extravagant, poți să optezi pentru o pereche de mănuși roșii, care vor completa perfect ținuta.

Costum „Scufița Roșie”

5 idei pentru un Halloween sexy
5 idei pentru un Halloween sexy[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru că tot vorbeam despre roșu, această culoare a pasiunii poate fi cu ușurință introdusă într-un costum de Halloween. Povestea cu Scufița Roșie poate fi reinterpretată după bunul plac și se poate transforma într-una înfricoșătoare. Ai nevoie doar de puțină imaginație.

Cum să pregătești „o noapte înfricoșătoare” în doi

5 idei pentru un Halloween sexy
5 idei pentru un Halloween sexy[Sursa foto: freepik]

Acum că ai ales costumul pregătit, tot ce trebuie să faci este să lași imaginația să zburde și să fii cât de creativă poți pentru a transforma seara de Halloween într-una de neuitat. Primul lucru de care trebuie să ții cont este decorul. Pentru a intra perfect în pielea personajelor, ai nevoie de un decor specific.

Din fericire, magazinele de specialitate sunt pline de diferite obiecte decorative, care cu siguranță că te vor ajuta.

Un alt aspect foarte important constă în atmosfera creată. Astfel, nu uita să pui muzică pe fundal și folosește-te de lumânări pentru a păstra o notă romantică. Totodată, poți să îți surprinzi partenerul cu ajutorul unui costum special pentru el, care să se completeze cu ținuta aleasă de tine. Astfel, veți putea transforma seara romantică într-un adevărat role-playing senzual.

În cazul în care îți place să gătești, poți chiar prepara câteva prăjituri cu tematică de Halloween sau diferite mâncăruri specifice acestei sărbători. Totodată, vinul roșu nu trebuie să lipsească de pe masă.  

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

4 Idei de costume sexy de Halloween. Seara aceasta o să fie a voastra

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies