5 invitatii de nunta care ne duc cu gandul la vara

5 invitatii de nunta care ne duc cu gandul la vara
5 invitatii de nunta care ne duc cu gandul la vara

In caz ca nu stiati deja, anotimpul perfect pentru nunti este vara.

Temperaturile sunt perfecte pentru organizarea unor petreceri in aer liber de exemplu, oamenii oricum isi iau concediu pentru a se relaxa si a calatori in perioada aceasta, deci pot participa fara probleme si la petreceri, totul este in favoarea mirilor. Bineinteles ca sunt si inconveniente: de exemplu, poate fi mult prea cald si astfel totul trebuie realizat pe graba, incepand de la sedinta foto si pana la alte activitati ce se desfasoara in aer liber.

Sau din contra, poate incepe o o furtuna de vara, care sa strice planurile unei petreceri in aer liber. De aceea, trebuie sa aveti un plan de rezerva pentru orice eventualitate, astfel incat cea mai frumoasa zi din viata voastra sa nu se transforme intr-un cosmar.

Dar, inainte de nunta propriu-zisa, trebuie sa vorbim putin si despre pregatiri. Daca o sa va casatoriti vara aceasta, probabil ati trimis deja invitatiile de nunta, pentru ca oamenii pe care ii doriti alaturi, sa aiba timp sa va raspunda.

Totusi, am vrea sa va prezentam cateva invitatii nunta perfecte pentru vara, care ar putea folosi celor care se casatoresc in vara anului viitor. Le puteti alege de pe acum sau puteti sa mai studiati ofertele. Oricum, speram sa va inspiram cu aceste invitatii care ne duc cu gandul la vara.

Prima invitatie este una delicata, in culori pastelate, care ne face sa ne gandim la florile superbe de vara, in special la trandafiri.

Este invitatia 70145 si costa 1,35 lei. Atat invitatia propriu-zisa, dar si plicul, au un model floral deosebit, pe care cu siguranta o sa il apreciati, mai ales daca aranjamentele de nunta au culori asemanatoare.

O invitatie care chiar se potriveste perfect cu vara este 70109. Ce poate fi mai romantic decat o nunta sau o petrecere de nunta pe plaja, in miez de vara? Sau intr-un oras romantic de la malul marii? Este cadrul ideal pentru o nunta de vara, asa ca va recomandam aceasta invitatie daca petrecerea va avea loc intr-un cadru

feeric de la malul marii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O alta invitatie in culori pastelate, care se potriveste foarte bine acestui anotimp este 70209. Este genul de invitatie de nunta romantica, in care sunt incluse elementele cheie pentru marea zi: buchetul de mireasa, florile, verighetele, initialele mirilor. Asa ca daca va doriti o invitatie romantica, cu un design care sa nu iasa prea mult din tipare, aceasta este alegerea perfecta.

Daca va planuiti nunta spre finalul verii, atunci alegeti invitatia 32710. Are exact culorile de sfarsit de vara, inceput de toamna si se potriveste mai ales daca tema petrecerii de nunta are influente country.

Si ultima, dar nu cea din urma, invitatia 39115. De ce o consideram o invitatie perfecta pentru vara? Multumita culorii, care ne aduce aminte nu doar de cerul perfect al verii, dar si de apa marii.

Este o invitatie care va bucura privirea celor care o vor primi.

Acestea au fost invitatiile pe care le consideram perfecte pentru vara. Speram ca v-au placut si ca o sa le includeti pe lista de favorite.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies