5 joburi cu program flexibil pentru studente

5 joburi cu program flexibil pentru studente
5 joburi cu program flexibil pentru studente

Studentia este cea mai frumoasa perioada a vietii unui adult. Tineretea, entuziasmul si exuberanta sunt principalele ingrediente pentru a-ti dori multe. In zilele noastre, discrepanta dintre nevoi si posibilitati este mare, de aceea, foarte multe studente au nevoie de joburi.

 

Orarul de la facultate nu permite un job fix. Sunt profesori inflexibili sau seminarii la care, daca absentezi, chiar nu mai intelegi nimic. De aceea, solutia este data de joburile cu program flexibil. Iata mai jos cateva solutii cu adevarat flexibile, unde programul chiar se poate adapta vietii studentesti.

  1. Bona

Acest job este perfect mai ales celor care studiaza medicina si vor o specializare in pediatrie pe viitor, sau studentelor de la facultatile de Stiintele Educatiei.

Este un job greu dar extrem de frumos si destul de bine platit mai ales daca se alege o agentie de renume in domeniu si conversatia intr-o limba straina este asigurata. Copiii mici sunt energici si jucausi, plini de surprize dar si foarte iubitori si darnici in sentimente.  Lucrand printr-o agentie specializata se beneficiaza si de contract de munca.

  1. Chelnerita de weekend

Sunt foarte multe terase si restaurante care au nevoie de personal suplimentar pe weekend sau seara, cand numarul de clienti este mai mare.

Este o oportunitate nemaipomenita pentru studente de a castiga un venit suplimentar fara ca programul de la facultate sa fie afectat. Foarte rare sunt cazurile in care mai sunt cursuri dupa ora 18.00. De asemenea, jobul poate sa fie foarte bun si pe perioada vacantelor, dat fiind ca atunci foarte multe persoane sunt libere si deci, restaurantele sunt si ele mai aglomerate. Partea mai putin placuta este ca jobul acesta este destul de solicitant fizic si, atentie, foarte multi patroni de restaurante nu platesc decat salariul minim pe economie.

  1. Promoterita

Jobul de promoterita nu este unul foarte banos insa are avantajul e a fi foarte lejer. In general se sta in marile magazine si se promoveaza o gama de produse sau un produs nou, invitand clientii sa testeze si apoi sa cumpere. Este un job placut care incepe in general vinerea si se termina duminica, fara sa solicite foarte mari resurse de energie sau efort.

Nu sunt platite foarte bine insa sunt joburi care se fac pe baza de contract.

  1. Videochat

Un job in videochat este cea mai buna alegere la raportul timp versus castig financiar. Studiurile de videochat sunt in general in marile orase care sunt si centre universitare drept urmare, la o simpla cautare pe google, spre exemplu angajari vodeochat Bucuresti vei gasi anunturi de angajare videochat.

Spre deosebire de multe alte domenii in care se angajeaza studente cu program flexibil, un studio de videochat este acreditat, angajeaza cu carte de munca si asigura confidentialitate. Bonusurile si beneficiile sunt de departe cele mai bune de la excursii pana la plata integrala a studiilor si comisioane generoase.

  1. Meditator

Foarte multe studente ofera meditatii copiilor din clasele mai mici.

Este o buna metoda de a face practica pentru cei care vor deveni profesori si de a castiga ceva bani din treaba asta. Copiii sunt si ei fericiti, una e sa faci meditatie cu o doamna de o anumita varsta, alta e sa faci cu o “profa” tanara de 22 de ani, care e cool, care intelege altfel nevoile  si poate sa dea exemple din sfera de interes comuna. Parintii sunt si ei incantati de aceste sedinte de meditatii pentru ca lipsind experienta data de catedra (ceea ce nu inseamna deloc lipsa de rezultate) atunci nici pretul pe o sedinta nu
este la fel ca al unui profesor. Partea proasta este ca nu sunt platite foarte bine si nici nu se platesc contributii la stat.

Cel mai important aspect in cautarea unui job cu program flexibil este ca jobul gasit, fie ca este vorba de joburi in restaurante, angajari videochat sau meditatii copii, sa asigure timpul necesar si suportul financiar astfel incat facultatea sa primeze.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop Cassandra pentru saptamana 13-19 noiembrie - Previziuni pentru bani, job, iubire si sanatate

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies