5 look-uri fierbinți pentru serile de vară!

Tinute de vara
Tinute de vara

Temperaturile ridicate din timpul verii pot fi o adevărată problemă când vine vorba de alegerea outfitului potrivit. În acest articol vei descoperi cum să obții un look lejer, care să atragă toate privirile.

Deseori, poate fi dificil să găsești o ținută suficient de lejeră pentru a te simți confortabil seara. Fii sigură că, rochiile vaporoase, culorile deschise și accesoriile adecvate nu-ți vor lipsi din garderoba de vară. Și dacă până acum te-ai simțit lipsită de inspirație, ei bine noi îți venim în ajutor. Acum este timpul să descoperi ceea ce ai nevoie pentru a arăta cât mai atrăgătoare în serile fierbinți de vară.

Rochiile lungi

Deși, temperaturile tind să crească, rochiile lungi și vaporoase sunt ideale în serile fierbinți. Cu siguranță te vei simți cât mai lejeră. Dacă nu ești fană accesorii, atunci o poți purta doar cu o simplă curea în talie. Femeile mai mici de statură vor purta și o pereche de sandale cu toc, precum cele din piele. De asemenea, într-o altă variantă poți opta și pentru o pereche de cercei.

Sau chiar un colier lung peste. Nici geanta de umăr nu trebuie să lipsească. Îi va da ținutei tale o notă în plus de eleganță.

Tinute de vara
Ținute de vara[Sursa foto: Freepik]

Dacă optați pentru un look mai convențional, atunci o rochie cu imprimeuri colorate este alegerea. Puțin decupată și cu o pereche de sandale, veți atrage cu siguranță toate privirile.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Salopeta

O salopetă lejeră, din bumbac este cu siguranță eternul pariu al verii. Sunt atâtea posibilități de a ieși în evidență cu un astfel de look. Cu mâneci scurte sau chiar fără mâneci, alege-o după gusturile și morfologia ta. Iar pentru a-i da mai mult stil, rulează ușor partea de jos a salopetei astfel încât să dezvălui gleznele. Bineînțeles, un colier lung peste aceasta va fi alegerea potrivită a serii.

Și nu uita de pantofii cu toc care îți vor evidenția picioarele.

Tinute de vara
Tinute de vara[Sursa foto: Freepik]

Pantaloni și cămăși

Pantalonii fluizi nu te vor dezamăgi nici în această vară. Asortează-i cu o cămașă supradimensionată. Cu siguranță vei obține un look nebunesc ce va atrage toate privirile. Adaugă o pereche de sandale din piele, iar look-ul tău va fi gata pentru o seară de neuitat.

Fusta dreaptă

Tinute de vara
Ținute de vara[Sursa foto: Freepik]

Dacă preferi un look mai clasic, atunci fusta dreaptă, într-o variantă mai strânsă nu trebuie să lipsească din bagajul tău de vară. Poți asorta fusta fie cu un top simplu, fie cu o cămașă de in. Vei arăta mul mai șic dacă vei accesoriza ținuta și cu o pălărie. Iar aceasta va fi o ținută ideală pentru o ieșire la un restaurant pe malul mării.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Nasrin Ameri a îmbrăcat rochia de mireasă! Cum a arătat vedeta în ziua cea mare și ce au purtat nașii Borcea și Valentina Pelinel

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies