5 lucruri care te pot ajuta sa-ti imbunatesti viata!

5 lucruri care te pot ajuta sa-ti imbunatesti viata!
5 lucruri care te pot ajuta sa-ti imbunatesti viata!

Viata este scurta si toti ne dorim sa fim fericiti. De multe ori insa, spun psihologii, aceasta stare tine mai mult decat iti dai seama, chiar de tine.

 

Iată cateva motive pentru care in prezent nu traiesti viata pe care ti-o doresti si ce ai putea sa faci ca sa o schimbi:

1.Nu-ti place jobul tau, dar nu faci nimic sa-l schimbi. Multi oameni spun ca nu fac ceea ce-si doresc, dar nici nu fac nimic pentru a-si schimba locul d emunca. In loc sa spui “Nu-mi place meseria mea”, mai bine incearca sa faci un scop in viata in a gasi slujba visurilor tale.

Fa-ti planuri, trimite CV-uri, lucreaza la un proiect, tot ce poti ca sa te apropii de ceea ce-ti doresti

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

2.Spui des “Datoriile ma coplesesc”. In loc sa spui tot timpul asta, incearca sa iti repeti: “ Am de gand sa gasesc o modalitate de a achita o parte din datorie in 90 de zile de acum inainte” Si nu repeta doar asta, pune pe hartie, economiseste chiar si cate un leu pe zi, si vei

vedea ca se poate.

3.Esti inconjurat de persoane nepotrivite. Daca oamenii din jurul tau sunt negativi, nu cred in visele tale, sau se comporta mereu ca victime, modelele lor de gandire reusesc sa se infiltreze in subconstientul tau. E greu să fii pozitiv cand toata lumea din jurul tau este nefericita. Cel mai bine este sa incerci sa te inconjori de oameni care iti pot fi exemple de reusite si de cei care au incredere in tine.

Daca vrei o viata mai buna, trebuie sa ai mentalitatea ca esti capabil sa-ti faci una mai buna. Nu evita nici grupurile, cursurile sau cartile motivationale. Pot fi de folos.

4. Esti lenes. Pentru multi este mai usor sa se planga decat sa incerce sa imbunatateasca lucrurile. E mult mai usor sa lasi viata sa “ti se intample” in loc sa joci un rol activ in propria viata, incearca sa muncesti pentru a face lucrurile mai bine.

5. Vezi partea goala a paharului. Doi oameni se pot afla in acceasi situatie si sa vada lucrurile complet diferit. O persoana ar putea sa mearga intr-o camera de hotel si sa observe gaura din covor, iar o alta sa mearga in acelasi loc si sa fie recunoscatoare ca are un acoperis deasupra capului. Intotdeauna e alegerea ta daca vezi partea goala a unui pahar plin pe jumatate cu apa.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies