5 lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui unei femei singure

5 lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui unei femei singure
5 lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui unei femei singure

Daca o femeie trece de 30 de ani, sa zicem, si nu este maritata sau intr-o relatie serioasa, ai tendinta sa ii spui anumite lucruri care pot avea o conotatie negativa.

Citeste mai jos cam cum ar trebui sa spui ce ai de zis fara sa-ti jignesti prietena, daca e o femeie singura.

1.  “Se aude ticaitul ceasului tau biologic.”
Pe masura ce inainteaza in varsta, termenul de „ceas biologic” apare din ce in ce mai des in discutie. Daca stii ca prietena ta isi doreste copii, nu o grabi. Si nu o impinge de la spate sa faca acest pas cu oricine ii iese in cale, doar pentru a-si intemeia o familie.

Ce ar trebui sa ii spui, de fapt: nimic. Ar fi bine sa nu te bagi intr-o problema atat de delicata, oricat de apropiate sunteti.

2. “Este vina ta ca nu ai intalnit pe cine trebuia.”
Chiar daca tu crezi ca ii esti de ajutor prietenei tale spunandu-i ca i-ar prinde bine sa slabeasca putin, sa-si schimbe culoarea parului sau coafura ori sa incerce alta rochie care ar avantaja-o mai mult, crede-ne, ii faci un deserviciu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Astfel de afirmatii, spun specialistii, transmit mesajul subliminal ca ea nu este indeajuns de atragatoare pentru un barbat.
Ce ar trebui sa ii spui, de fapt: “Simte-te confortabil in pielea ta, pentru ca atunci cand faci asta, barbatul potrivit te va placea exact asa cum esti.”

3.

"Barbatii te considera intimidanta."
Spunandu-i unei femei singure ca barbatii se intimideaza in prezenta ei, din orice motiv, e ca si cum ai accentua ideea ca nu poate fi cine e ea cu adevarat. Specialistii cred ca un astfel de barbat care se intimideaza in prezenta unei femei, nu este barbatul potrivit pentru ea.

Si, tot ei, subliniaza ca nu ar trebui ca femeia singura care isi cauta un partener sa-si minimizeze reusitele, atuurile sau punctele forte doar pentru a face pe plac unui barbat.

Ce ar trebui sa ii spui, de fapt: “Niciun barbat care ar merita sa-ti fie alaturi nu ar trebui sa se simta intimidat de tine. El ar rebui sa-ti aprecieze punctele forte.”

4. "Alti oameni pe care ii cunosti sunt fericiti in relatiile pe care le au."
Chiar daca multi oameni sunt fericiti intr-o relatie, nu inseamna ca oricine nu poate fi fericit decat intr-o relatie.

Asa ca, spunandu-i unei femei ca va fi mai fericita intr-o relatie, decat singura, e ca si cum n-ai fi de acord cu alegerile ei de viata, dar sunt alegerile ei, nu ale tale, iar tu nu ai de unde sa stii ce o face fericita cu adevarat. Sunt multe femei multumite ca sunt singure. Mai ales ca nu stim ce se ascunde cu adevarat in spatele “fericirii” anumitor cupluri.

Ce ar trebui sa spui, de fapt: Nimic. Unele femei aleg sa fie singure, ceea ce este perfect in regula.

Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies