5 lucruri pe care oamenii sanatosi le fac dimineata inainte sa plece la munca

5 lucruri pe care oamenii sanatosi le fac dimineata inainte sa plece la munca
5 lucruri pe care oamenii sanatosi le fac dimineata inainte sa plece la munca

Cu totii avem o rutina de dimineata, inainte de a pleca la munca.

Unii beau o cafea, altii isi iau micul dejun, altii citesc stirile sau se uita la televizor. Iata 5 obiceiuri ale diminetii pe care ar trebui sa le ai si tu, daca vrei sa fii sanatoasa.

1. Bea apa calda cu lamaie- Apa calda cu lamaie activeaza digestia, te hidrateaza si iti da un start in zi plin de vigoare.

2. Fa miscare- O alergare usoara, cateva exercitii de yoga sau stretching sunt doar cateva exemple de miscari pe care le poti executa dimineata.

Ele te ajuta sa iti eliberezi mintea, sa reduci stresul si sa te energizezi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

3. Mediteaza- Meditatiile te vor ajuta sa incepi ziua pozitiv. Poti recita o fraza motivatoare, poti vizualiza ca vei avea o zi plina de evenimente placute. Toate acestea iti vor aduce garantat zambetul pe buze.

4. Fa-ti un plan- Pregateste-ti in fiecare saptamana un plan de actiune, cu ce ai de facut, in ordinea prioritatilor. Zilnic o poti adapta in functie de ce ai facut si ce ti-a mai ramas. Atentie, nu fii rigida! Fa-ti programul astfel incat sa fie maleabil si sa-l poti schimba in functie de nevoile si posibilitatile tale zilnice. Daca timpul nu-ti mai permite sa rezolvi ceva din agenda, las-o pentru alta data.

Nu te da peste cap sa o “bifezi”, mai ales daca nu este ceva important, doar pentru ca ai trecut-o pe hartie.

5. Mananca micul dejun (si fa-ti pachet pentru pranz)- O persoana flamanda nu este o persoana eficace. Asa ca, inainte de a pleca la munca, ai grija sa mananci. Pentru pranz, alege varianta pachetului de acasa. Ai un control desavarsit asupra ingredientelor care vor intra in el.

Daca nu mananci micul dejun si nici nu-ti iei pachet, vei fi mult mai tentat sa consumi lucruri nesanatoase atunci cand ti se face foame.
Sursa: www.sfatulparintilor.ro





Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies