5 modele de coronițe de Crăciun pe care să le pui la poarta sau la ușa casei

5 modele de coronițe de Crăciun pe care să le pui la poarta sau la ușa casei
5 modele de coronițe de Crăciun pe care să le pui la poarta sau la ușa casei

Coronițele de Crăciun, pe care le puteți pune pe ușă sau la poartă, înfrumusețează casa și aduc spiritul sărbătorilor. Iată cele mai frumoase 5 modele de ornamente, pe care să le achiziționați cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Nu doar bradul împodobit aduce spiritul Crăciunului în casa dumneavoastră. Celebrele coronițe, extrem de apreciate de americani, au început să devină din ce în ce mai căutate și la noi în țară. Le puteți pune pe ușă, dacă locuiți la bloc, sau la poarta casei, în cazul în care stați la curte. 

Cele mai frumoase modele de coronițe de Crăciun

Mai este foarte puțin până la Crăciun și dacă ați terminat deja curățenia generală, puteți să vă apucați să și împodobiți casa, cu tot felul de decorațiuni.

Coronițele reprezintă unul dintre ornamentele cele mai apreciate și cele mai căutate în această perioadă. 

Nu contează să sunt făcute din crenguțe de brad natural, artificial, din fructe uscate și conuri de brad, au globuri multe și beteală sau dimpotrivă, sunt mai simple, aceste decorațiuni vă vor înfrumuseșa casa și vor aduce mai aproape magia sărbătorilor de iarnă. 

Iată care sunt cele mai frumoase coronițe de Crăciun:

1. Coroniță din crenguțe de brad

2. Coroniță împodobită cu funde roșii, conuri de brad și globulețe

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

3. Coroniță din globuri

 

4. Coroniță din conuri și fructe uscate 5. Coronițele ”ninse”

 

Cât costă coronițele de Crăciun

Bineînțeles că prețurile coronițelor de Crăciun diferă, în funcție de mărimi și modele. Dacă vreți să vă cumpărați decorațiuni mai sofisticate, atunci normal că veți plăti pe ele o sumă mai mare de bani.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De exemplu, o astfel de coroniță simplă, fără prea multe decorațiuni, pornește de la 25 de lei, dacă este făcută din crenguțe de brad artificial, și poate ajunge chiar și la 100 de lei. Aceasta din urmă este însă din brad natural. 

Puteți să vă cumpărați astfel de coronițe făcute din cârpe, cu modele de crăciun. Acestea au prețurile cuprinse între 30 și 90 de lei. 

O coroniță de Crăciun făcută din globuri și cu un diametru de 38 de centimetri, poate să ajungă însă și la 600 de lei. De asemenea, sunt scumpe și ornamentele lucrate manual. Prețul acestora pleacă de la 150 de lei. 

Există însă destule modele de coronițe accesibile tuturor. În magazine, găsiți astfel de ornamente și cu 30 de lei sau poate chiar mai puțin, depinde și de mărime. 

Puteți opta și pentru coronițele de Crăciun, care se pun pe masă. Acestea sunt mai mici, au câteva globulețe, dar au și o lumânare. Cu alte cuvinte, este decorațiunea perfectă pentru masa de Crăciun. Prețul unei astfel de coronițe pornește de la 15 lei. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies