5 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă

design unghii toamna
7 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă

Manichiura, pe lângă alte aspecte, este extrem de importantă. Însă știai de aceste modele de unghii maro?

Află din rândurile următoare, care sunt modelele de unghii maro, pe care ar trebui să le încerci în acest sezon de toamnă.

 

Model de unghii maro cu dungi negre și sclipici

Un prim model de luat în seamă pentru acest sezon de toamnă, este cel în care predomină, bineînțeles, nuanțele de maro, fie ele mai deschise sau mai închise.

Astfel, vom avea nevoie de două nuanțe diferite de maro, ca bază, pe care le vom aplica exact așa cum ne dorim. Ulterior, vom aplica straturi de sclipici auriu și maro, fie pe toată suprafața unghiilor, fie doar în anumite zone sau trasând câteva linii. Linii vom mai trasa și cu o ojă neagră, la final, pentru un model mai complex. La final, aplicăm și un strat de lac transparent, pentru mai mult luciu asupra manichiurii.

Citește și: 7 modele de unghii specifice sezonului de toamnă

7 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: De ce ai nevoie pentru a-ți face pedichiura acasă

Model de unghii maro cu dungi albe

De această dată, vom utiliza o ojă mată, maro, pe toate unghiile. În cazul în care nu aveți direct o ojă mată, puteți aplica o ojă închisă la culoare, strălucitoare, peste care veți aplica un strat de lac matifiant, pentru ca în cele din urmă să aveți un astfel de rezultat. După ce unghiile s-au uscat complet, puteți începe să trasați linii rotunde, în diferite locuri ale unghiilor, pentru a avea modele diverse și pe placul vostru.

7 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă[Sursa foto: freepik]

Model de unghii cu nuanțe tomnatice

Acest model este unul cu adevărat spectaculos și potrivit pentru sezonul de toamnă. Veți avea nevoie de trei nuanțe de ojă diferite: negru, maro și portocaliu. Toate aceste nuanțe de ojă oferă un ansamblu perfect și asortat sezonului prezent. Astfel, pe două dintre unghii, vom aplica oja neagră, pe o unghie, oja portocalie, iar pe restul unghiilor, vom forma un model cu toate acest nuanțe.

Pentru început, vom trasa pe mijlocul unghiilor, o linie neagră, iar la final vom face și un punct. Pe o parte vom aplica apoi oja portocalie, iar pe cealaltă parte, oja maro. La final, veți obține un model diferit și deosebit.

modele de unghii maro
7 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Model de unghii nude, cu frunze de toamnă

Un alt model pe care ar trebuie să îl încerci neapărat în acest sezon de toamnă, este cel specific, în care nu lipsesc frunzele. Astfel, pentru modelul în cauză, este nevoie să alegeți o nuanță de nude, fie ea deschisă sau mai închisă, în funcție de preferințe. Ulterior, după ce oja s-a uscat complet, veți putea aplica șabloane cu diverse modele de frunze, exact ca în acest model.

După ce v-ați asigurat că oja este complet uscată, puteți aplica și un strat de lac transparent.

7 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă[Sursa foto: freepik]

Model de unghii maro cu frunze aurii

Nu în ultimul rând, regăsim și acest model deosebit de unghii. De această dată, vom avea nevoie de patru nuanțe diferite de ojă, după cum urmează: maro-gălbui, maro deschis, vișiniu închis și maro închis cu sclipici auriu. La o mână, vom utiliza pe trei unghii, oja maro-gălbuie, pe un singur deget vom aplica oja de maro deschis, iar pe degetul inelar sau pe cel liber, vom aplica oja maro închisă cu sclipici. Pe de altă parte, la cealaltă mână, vom aplica oja vișinie pe trei unghii, pe una pe cea de maro deschis, iar tot pe inelar sau pe degetul care a rămas, în funcție de ordinea aleasă, vom aplica oja maro închisă cu sclipici. La final, după ce ne-am asigurat că ojele sunt toate bine uscate, vom pune și aplicațiile cu frunzele aurii, pe unghiile unde am aplicat oja cu sclipici, pentru a avea loc un contrast plăcut. Dacă simțiți nevoia, la final mai puteți aplica un strat de lac transparent, pentru ca nuanțele să iasă în evidență mai bine.

modele de unghii
7 modele de unghii maro, pentru sezonul de toamnă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

De ce ai nevoie pentru a-ți face pedichiura acasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies