5 modele de unghii perfecte pentru Paște

5 modele de unghii perfecte pentru Paște
5 modele de unghii perfecte pentru Paște

Iată 5 modele de unghii perfecte pentru Paște, care vor fi cu siguranță remarcate de cei din jur!

Modele de unghii naturale pentru Paște

Dacă vă doriți o manichiură simplă și totodată, de efect, pentru Sărbătorile Pascale, specialiștii vă recomandă să alegeți unghiile în culoarea laptelui, o variantă plină de rafinament și bun gust. Cu această manichiură nu aveți cum să dați greș. Cea mai potrivită formă pentru o manichiură monocromă albă este cea pătrată, lungimea ideală fiind între scurt și mediu.

5 modele de unghii perfecte pentru Paște

Modele de unghii cu gel pentru Paște

Manichiura cu gel este ideală pentru doamnele care nu doresc să își schimbe modelul unghiilor foarte des. Gelul poate rezista pe unghie până la o lună, putând fi modelat în fel și chip. În cazul în care alegeți manichiura cu gel, puteți opta pentru modele florale și culori vii, de primăvară, cele mai populare nuanțe anul acesta fiind cele de verde și roz pal.

5 modele de unghii perfecte pentru Paște

Modele de unghii scurte pentru Paște

Dacă sunteți adepta unghiilor scurte, dar vă doriți o manichiură deosebită, în egală măsură, puteți opta pentru imprimeuri de toate felurile, care se aplică extrem de ușor pe unghiile în formă pătrată. Bulinele, steluțele și imprimeurile florale sunt ideale pentru o manichiură deosebită de Paște.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Trebuie să țineți cont de faptul că unghiile scurte cer în general culori vii, pentru a obține o manichiură fină, care se va evidenția datorită modelului și cromaticii.

5 modele de unghii perfecte pentru Paște

Modele de unghii lungi pentru Paște

În cazul în care vă doriți unghii lungi pentru Paște, specialiștii recomandă manichiura monocromă, pentru o notă de rafinament la nivelul unghiilor. Un roșu aprins ar fi nuanța recomandată în primăvara anului 2021 de nails-artists pentru unghiile lungi, forma de migdală sau cea ascuțită fiind ideale pentru un plus de feminitate și rafinament.

Roșul este culoarea aflată în centrul atenției în timpul Sărbătorilor Pascale, deci puteți fi sigure că nu veți da greș alegând o astfel de nuanță petru o manichiură festivă.

5 modele de unghii perfecte pentru Paște

Cum să-ți faci singură o manichiură de Paște

Dacă pregătirile de Paște v-au ocupat tot timpul, însă vă doriți o manichiură deosebită pentru Sărbători, puteți alege o ojă sidefată, în nuanțe de roz pal, care va da un plus de rafinament manichiurii dumneavoastră.

Piliți unghia în formă pătrată și aplicați oja strălucitoare pe unghie în două straturi, adăugând la final un lac protector pentru a vă asigura că manichiura rezistă cât mai mult timp.

5 modele de unghii perfecte pentru Paște



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies