5 motive pentru care să alegi încălțăminte de la Marelbo

5 motive pentru care să alegi încălțăminte de la Marelbo
5 motive pentru care să alegi încălțăminte de la Marelbo

În curând, primăvara ne va încânta cu temperaturi blânde și vom putea să ne bucurăm din nou de ținute mult mai lejere. Probabil și tu îți dorești să schimbi cizmele sau ghetele groase cu pantofi chic sau ghete de primăvară.

În cazul în care vrei să adaugi colecției tale câteva perechi de încălțăminte, îți recomandăm să optezi pentru Marelbo- producator de incaltaminte, motivând în continuare această alegere. Îți garantăm că nu vei regreta și că vei cumpăra cât mai multă încălțăminte, pentru toate sezoanele. 

Prețuri de producător

Cu toții ne dorim încălțăminte de calitate la prețuri rezonabile, însă de cele mai multe ori suntem nevoiți să facem anumite compromisuri și ajungem să plătim mult mai mult.

Din fericire, alegând încălțăminte de la Marelbo, nu va trebui să mai faci vreun compromis, deoarece vei plăti un preț de producător pentru încălțăminte de calitate. Astfel, sprijini economia locală și te bucuri și de cele mai frumoase perechi de încălțăminte, care îți vor înfrumuseța ținutele pentru mult timp. 

Fabricat în România

Țara noastră are un potențial foarte mare pentru a produce lucruri de calitate și probabil ai observat și tu ori de câte ori ai cumpărat ceva fabricat în România.

Când vine vorba despre modă, obiectele vestimentare, încălțămintea și accesoriile nu sunt doar calitative, dar și foarte frumoase, deoarece românii au un simț estetic foarte dezvoltat. Așa că te încurajăm să cumperi tot ceea ce îți atrage atenția de la Marelbo, indiferent dacă este vorba despre pantofi sau accesorii și vei avea garanția calității. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

100% Piele Naturală

O încălțăminte de calitate este în primul rând o încălțăminte realizată din 100% piele naturală, atât la interior, dar și la exterior, indiferent de tipul acesteia. Toate produsele comercializate de către Marelbo sunt realizate din 100% piele naturală, care răsfață picioarele și permite purtarea lor timp de mulți ani, spre deosebire de pielea ecologică, recunoscută pentru faptul că nu rezistă mai mult de un sezon în unele cazuri.

În plus, toate produsele Marelbo sunt conforme normelor în vigoare, ceea ce înseamnă că pielea nu este tratată cu substanțe periculoase pentru piele și care ar putea periclita sănătatea consumatorilor. 

 

Magazine în marile orașe din România

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Dacă îți este mai simplu să cumperi încălțăminte mergând în magazine și probând, avem o veste bună pentru tine: Marelbo are minim câte un magazin în toate marile orașe din țară. Astfel, îți va fi foarte simplu să mergi și să alegi produsele dorite. Online sau offline, încălțămintea de la Marelbo are același preț și te așteaptă oricând! 

Modele pentru toate gusturile 

Știi foarte bine că moda se schimbă de la an la an, însă alegând încălțăminte de calitate, atemporale, nu va trebui să îți faci griji în privința integrării lor în ținute.

La Marelbo găsești modele de încălțăminte pentru toate gusturile, pe care le vei purta cu drag indiferent de ocazie și de momentul zilei. 

În încheiere, sperăm că te-am convins să alegi încălțăminte de la Marelbo și să te bucuri de calitate românească la prețuri de producători!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

4 beneficii ale albirii dentare

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies