5 pași prin care să îți găsești stilul personal. Cum poți să descoperi ceea ce te definește

Cum poți să descoperi ceea ce te definește
Cum poți să descoperi ceea ce te definește

Iată cum poți să îți găsești stilul personal. Descoperă ceea ce te pune în valoare.

Atunci când vine vorba despre stilul personal, prin articolele vestimentare pe care le purtăm avem ocazia să punem în valoare anumite calități și să arătăm lumii toată încrederea pe care o avem în noi prin câteva haine pe care alegem sî le combinăm cu încredere. Uneori, tindem să nu știm exact care stil ni se potrivește și care sunt lucrurile ce ne avantajează, iar atunci când vorbim de stilul personal, suntem nevoiți să experimentăm numeroase articole vestimentare pentru a găsi lucrurile în care ne simțim cel mai bine.

Trebuie să vă puneți câteva întrebări înainte de a vedea ce stil vestimentar preferați, astfel că gândiți-vă dacă preferați pantalonii sau fustele, argintul sau aurul, sunteți iubitori de imprimeuri sau vă îmbrăcați monocromatic și dacă sunteți adeptul articolelor vestimentare în culorile aflate în tendințe.

Creați în minte o garderobă în care să includeți accesorii și produse de make-up

Citește și: Cum să alegi cele mai bune culori de haine pentru tine

5 pași prin care să îți găsești stilul personal
5 pași prin care să îți găsești stilul personal[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bijuterii care nu trebuie să lipsească: Piesele esențiale pentru fiecare colecție feminină

Un prim pas important este să vă creați în mintea voastră o garderobă în care să includeți deja accesoriile și produsele de machiaj pe care doriți să le purtați. Astfel, vizualizând deja în minte cum urmează să vă îmbrăcați, puteți să faceți numeroase combinații cu articolele vestimentare pe care le aveți deja în garderobă și să vă faceți inclusiv câteva liste cu articolele și culorile pe care le dețineți în dressing.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Aruncă hainele care nu te definesc

5 pași prin care să îți găsești stilul personal
5 pași prin care să îți găsești stilul personal[Sursa foto: freepik]

Este foarte important să aruncați hainele care nu vă mai definesc, deoarece ați descoperit deja că nu vă pun într-o lumină favorabilă și nu vă scot în evidență calitățile voastre.

Dacă nu vă simțiți bine într-un articol vestimentar, acesta vă va da neîncredere, iar indiferent de ce anume alegeți să purtați, modul în care ieșiți pe stradă cu o anumită haină oferă o poziție întregii ținute.

Descoperiți piesele dumneavoastră care adaugă semnătura ținutei

Cum poți să descoperi ceea ce te definește
Cum poți să descoperi ceea ce te definește[Sursa foto: freepik]

Cel mai bine este să experimentați și să descoperiți piesele dumneavoastră care adaugă semnătura ținutei. Astfel, dacă preferați tocurile și ați observat că acest lucru vă oferă încredere, nu ezitați să îl adăugați în majoritate ținutelor de zi cu zi, optând pentru tocuri înalte sau casual,

iar la fel puteți face cu toate articolele vestimentare. Dacă piesa de rezistență este sacoul sau cămașa, le puteți combina în numeroase ținute și să vă păstrați de fiecare dată o notă a propriului stil vestimentar.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Poartă un articol vestimentar în trei moduri

5 pași prin care să îți găsești stilul personal
5 pași prin care să îți găsești stilul personal[Sursa foto: freepik]

Încearcă să iei un articol vestimentar preferat și să-l porți în trei moduri, alegând trei stiluri care îți fac cu ochiul. În funcție de cum te vei simți cel mai bine și plină de încredere într-o anumită zi, vei descoperi dacă ți se potrivește modul elegant, casual sau sport, ori dacă îți place să optezi pentru un stil mai nonconformist, iar în funcție de modul în care combini natural piesele de rezistență, atunci cu siguranță îți vei da seama de ce anume te definește.

Ai încredere în instinctele tale de stil

Cum poți să descoperi ceea ce te definește
Cum poți să descoperi ceea ce te definește[Sursa foto: freepik]

Trebuie să ai încredere și în instinctele tale de stil, deoarece, cu siguranță ai observat faptul că ești atrasă de anumite culori, croieli, modele de articole vestimentare sau ținute. Dacă îți place să combini, atunci poți să faci acest lucru de fiecare dată, iar dacă ești persoana care alege să meargă pe combinații sigure, poți opta direct pentru ținutele realizate în magazin. Chiar dacă îți ia ceva timp pentru a descoperi ce anume ți se potrivește, cu siguranță te poți ajuta și de câteva reviste în care să vizualizezi modul în care ți-ai dori și tu să fii îmbrăcată.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Credeți că nu aveți nimic de îmbrăcat? Încercați planificarea ținutelor!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies