5 pasi simpli pentru detine controlul in relatia de cuplu

5 pasi simpli pentru detine controlul in relatia de cuplu
5 pasi simpli pentru detine controlul in relatia de cuplu

Daca esti la inceputul unei relatii si nu stii ce strategie trebuie sa aplici pentru a-ti determina partenerul sa devina cu adevarat nebun dupa tine, solutia ar putea fi mai simpla decat crezi.

Mai mult decat atat, nu trebuie sa-ti pierzi cumpatul nici in situatia in care te afli, deja, intr-o relatie de durata, dar iubitul tau iti acorda din ce in ce mai putina atentie.

Iata cinci sfaturi simple care te vor scoate din incurcatura:

Nu-i respinge prietenii


Un barbat activ are nevoie de prieteni. Acestia sunt refugiul in care se retrage de fiecare data cand lucrurile nu merg pentru el asa cum ar trebui, inclusiv in relatie.

Mai mult decat atat, barbatii sunt mult mai transparenti decat femeile atunci cand vine vorba despre „secretele” relatiei in care sunt implicati. Acorda interes relatiilor sale de prietenie si integreaza-te in grupul lui de prieteni. In primul rand, vei cuceri un teritoriu care iti era interzis. In al doilea rand, iubitul tau va avea un nou motiv pentru care sa te aprecieze. In fond, cine nu-si doreste o iubita care sa-I placa prietenii si care sa nu-i ingradeasca libertatea?

Atentie la parfumul pe care-l folosesti

Parfumul potrivit il poate innebuni pur si simplu pe iubitul
tau. Insa acorda o mare atentie modului in care alegi parfumul pe care ti-l doresti. Atunci cand intri intr-un magazin de specialitate, aplica parfumul din tester direct pe piele. Nu alege parfumul in functie de aroma pe care o emana in primele minute, deoarece nu ai acces decat la nota sa de varf, care dureaza intre 5 si 30 de minute. Nota de mijloc si nota de baza sunt cele care iti vor oferi un farmec deplin, in cazul in care alegi parfumul potrivit, insa acestea depind de reactiile pe care substanta aplicata pe piele o are in contact cu pielea
ta. In timp ce un anumit parfum te poate face irezistibila, acelasi parfum ar putea emana un miros foarte urat in cazul unei alte persoane, deoarece pielea fiecaruia dintre noi este unica. Prin urmare, ai rabdare! Aplica trei sau patru parfumuri in locuri diferite ale bratelor si intoarce-te la magazin a doua zi, pentru a fi sigura ca faci cea mai buna alegere.

Gateste-i mancarea preferata

Gatitul nu te face mai putin feminina.
Ai putea fi surprinsa, dar majoritatea barbatilor adora ca iubitele lor sa le gateasca mancarea preferata, indiferent daca vorbim despre o simpla supa sau despre ceva putin mai complicat. In plus, daca ai la dispozitie uneltele necesare, gatitul poate deveni o adevarata placere. Nu ai neaparat nevoie de un aragaz pentru a-i gati o mancare delicioasa. Nu uita ca si un cuptor cu microunde te poate salva intr-o astfel de situatie „delicata”, iar o plita incorporabila ar putea fi la fel de utila.
Daca optezi pentru un aparat electrocasnic incorporabil, este necesar sa alegi locul unde acesta va fi integrat in mobilier. Nu iti face, insa, griji ca nu vei gasi un cuptor, un aragaz sau chiar o plita incorporabila potrivita pentru nevoile tale. Este de ajuns sa aruncam o privire la Arctic pentru a afla ca piata este plina de astfel de produse, iar paleta de optiuni este mai mult decat suficienta.


Afiseaza o atitudine pozitiva

O atitudine pozitiva din partea ta il ajuta sa se relaxeze si sa priveasca relatia voastra intr-un mod constructiv. Nici un barbat nu isi doreste alaturi de el o femeie melancolica si suparacioasa, deoarece o astfel de relatie poate deveni o mare consumatoare de energie. In plus, daca va aflati la inceputul relatiei, nu ii vorbi despre zilele tale proaste si despre esecurile de la locul de munca, ci poarta discutia catre subiecte placute.
Mai mult decat atat, nu trai cu impresia ca barbatii sunt fascinati de „fetele rele”. Altruismul tau fata de cei din jurul vostru poate fi, de fapt, cheia de bolta a aprecierii pe care ti-o poarta.

Fii hotarata!

Atunci cand greseste, fii hotarata in atitudinea ta. Esti cumva o fata care nu are nimic de spus cand el o obliga sa-l astepte timp de peste o jumatate de ora, atunci cand ati stabilit o intalnire? Schimba aceasta atitudine si nu-l lasa niciodata sa creada ca poate sa faca absolut tot ce vrea. La inceputul unei relatii sau in momentul in care simti ca relatia voastra nu mai merge ca la inceput, este foarte important sa te asiguri ca te ia in serios. Ignora-l sau adopta un ton hotarat atunci cand devine autoritar. Iar daca ii demonstrezi ca esti o femeie hotarata inca de la inceput, veti debuta in relatie de pe picior de egalitate. In restul timpului, fii cea mai zambitoare femeie din lume!

Foto: pixabay.com

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies