5 piese vestimentare care au revenit la modă în 2023

piese vestimentare la moda 2023
Piese vestimentare la modă în 2023

Fiecare doamnă își dorește să fie în pas cu moda, indiferent de vârstă. Totuși, este esențial să ne alegem piese vestimentare potrivite siluetei noastre, dar și stilului nostru. Cu trecerea timpului, moda se schimbă, însă revine după ceva timp. Acesta este motivul pentru care multe femei aleg să colecționeze mare parte din garderobă.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai râvnite piese vestimentare ce au revenit în 2023, dar și câteva sfaturi pentru a avea un look exceptional.

Piese vestimentare care au revenit în atenție în 2023

Articolele din blugi

articole vestimentare la moda 2023
Articole vestimentare la modă în 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 3 cele mai interesante idei de ținute pe care le poți purta la Untold 2023

Blugii reprezintă una dintre puținele piese vestimentare care nu s-a demodat niciodată, ci doar a variat în funcție de forme și culori. Anul acesta, blugul este unul dintre cele mai râvnite materiale, fie că vorbim de rochii din blugi, jachete, salopete, top-uri sau chiar fuste. În acest an, fustele midi sau lungi din acest material, cu crăpătură pe mijloc, au acaparat toate magazinele. Mai mult, femeile ce vor să iasă în evidență pot opta chiar și pentru accesorii făcute din blugi, fie că vorbim de genți, șepci sau chiar pantofi cu acest imprimeu.

Pantofi cu platformă

Anul acesta cei mai râvniți pantofi cu toc au fost cei cu platform groasă și înaltă. Cele mai multe femei aleg acest produs în culori cât mai vesele, precum roz, mov sau chiar galben, pentru a ieși în evidență. Pantofii cu platformă sunt potriviți pentru o noapte în club sau o petrecere, deoarece se potrivesc la multe ținute.

De asemenea, chiar dacă tocul este foarte înalt, este comod.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Costume în stil masculin

haine la moda 2023
Haine la modă în 2023[Sursa foto: freepik]

Costumul a revenit în acest an și pentru doamne. Un mare avantaj este faptul că majoritatea magazinelor oferă costume feminine în diverse culori, potrivite pentru oricine. Pentru a fi în pas cu moda, acesta trebuie să fie ceva mai larg, deoarece hainele foarte mulate sunt de domeniul trecutului.

Geanta cu mâner scurt

tendinte moda 2023
Tendințe în  modă  2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: 10 idei de rochii lungi perfecte pentru vara 2023

Cea mai în vogă poșetă de anul acesta este cea cu mâner, de dimensiuni mici. Există o mulțime de modele din care să alegi, cu o varietate de culori. O astfel de geantă poate fi combinată în diverse ținute, fie că alegi să te îmbraci mai sport sau mai elegant.

Femeile ce adoră stilul vintage sunt mari fane ale acestei poșete.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Pantofi cu toc jos

ce se poarta in 2023
Ce se poartă în 2023[Sursa foto: freepik]

La începutul anilor 2000, pantofii cu toc jos erau în tendință. După mai mult de 20 de ani, aceștia au ajuns să fie din nou la modă. Avantajul acestor pantofi este acela că pot fi purtați cu ușurință zi de zi, deoarece sunt foarte comozi. Chiar și tocul poate avea diverse forme sau materiale. O pereche de pantofi stiletto, cu toc de doar câțiva cm, va fi alegerea perfectă dacă vrei să fii în tendință cu moda, dar și să te simți bine.

Astfel de pantofi arată extraordinar în special la pantaloni lungi, fie că vorbim blugi sau de pantaloni precum cei de costum. Dacă vrei să fii îndrăzneață, alege o astfel de pereche într-o culoare cât mai veselă!

Sfaturi de modă care te vor ajuta să atragi toate privirile

Este foarte important să te îmbraci conform evenimentului și al vremii. Nimic nu este mai neplăcut decât să ai o ținută prea sport într-un cadru elegant, sau să ai un articol vestimentar neconform anotimpului. Oricât de frumos ar fi acesta, își va pierde din farmec odată ce va fi purtat într-un mod neadecvat. De asemenea, încearcă să alegi haine potrivite siluetei tale, pentru a arăta așa cum îți dorești. Spre exemplu, dacă ești o persoană scundă evită hainele mult prea largi sau rochiile de dimensiuni medii. În cazul în care ai o conformație ceva mai robustă, rochiile lungi și largi te vor avantaja de minune!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cristina Șișcanu este total nemulțumită de toate lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, în zilele noastre, pentru a avea succes. "Doamnelor, nu vi se pare că o femeie face prea multe lucruri? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies