5 produse de ingrijire pe care orice barbat trebuie sa le foloseasca

5 produse de ingrijire pe care orice barbat trebuie sa le foloseasca
5 produse de ingrijire pe care orice barbat trebuie sa le foloseasca

Daca pentru tine produsele de ingrijire se rezuma la aparatul de ras, after shave si deodorantul zilnic, e momentul sa faci o schimbare.

Barbatul contemporan trebuie sa isi intretina cu atentie pielea, intrucat stresul si factorii de mediu din viata de zi cu zi isi pot pune amprenta asupra infatisarii sale. Doar cateva minute suplimentare petrecute in baie, dimineata si seara, iti pot imbunatati look-ul. Iar asta nu inseamna nicidecum ca esti nevoit sa iti umpli dulapul de langa chiuveta cu o multime de sticlute si borcanele de crema. Poti obtine o rutina de ingrijire corespunzatoare cu doar cateva produse, iar pentru a afla care sunt acestea, ti-am pregatit un mic ghid in randurile ce urmeaza.

 

O spuma de ras de calitate

    Pentru a pregati pielea fetei pentru procesul barbieritului, este nevoie sa folosesti un produs care sa fie bland si sa ofere protectie epidermei, dar care in acelasi timp actioneaza asupra firelor de par. Desi poate parea ca nu asa, tenul barbatilor este adesea sensibil si are nevoie de o ingrijire pe masura. Avand o formula hidratanta si emolienta, spuma de ras de la Farmec ofera o senzatie de prospetime pielii, combatand efectul de iritare ce se produce in urma unui ras.

Sfat suplimentar: Cand folosesti acest produs, aplica-l pe fata cu miscari ascendente, pentru a ridica firele de par de pe suprafata pielii. Acest lucru va avea ca rezultat un barbierit mai fin si mai precis.

O crema hidratanta pentru maini

    Efortul fizic este excelent pentru un corp sanatos, dar aceasta activitate poate fi dura pentru mainile tale. De la ridicarea greutatilor, la efectuarea tractiunilor, multe exercitii pot rezulta in uscarea pielii de pe maini si pot cauza aparitia bataturilor.

Insa si condusul, de exemplu, poate avea un astfel de rezultat, datorita frecarii pielii de suprafata volanului masinii. Pentru a preveni si trata eventualele bataturi sau zone uscate ale epidermei, este indicat sa folosesti zilnic o crema hidratanta. Astfel, elasticitatea este asigurata de un nivel optim de hidratare, iar aspectul pielii mainilor tale va fi imbunatatit.

Sfat suplimentar: Cand aplici crema de maini, maseaza energic fiecare deget in parte, fapt ce va ajuta la cresterea dexteritatii prin sustinerea unei circulatii sangvine sanatoase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O crema de zi cu SPF

    Aplicarea unei formule lejere ce ofera protectie solara poate fi asemanata curatarii dintilor cu ajutorul atei dentare. Daca sari peste acest pas o zi-doua, nu vei face un rau major. Daca nu o faci niciodata, insa, efectele pe termen lung nu vor intarzia sa apara.

Chiar si nivelurile scazute de raze UV pot avea un efect nociv asupra pielii tale. In acest sens, inainte sa iesi din casa, asigura-te ca ii oferi tenului tau protectia necesara, pentru a preveni aparitia petelor solare, uscarea pielii si a altor afectiuni mai grave cauzate de expunerea necorespunzatoare la soare.

Sfat suplimentar: Poti opta pentru un after shave cu SPF, iar astfel vei putea folosi un singur produs pentru rezultate multiple!

Un cleanser bland

    Pentru a curata fata de praf si alte impuritati acumulate de-a lungul zilei, renunta la clasicul spalat cu apa si sapun. Acesta usuca pielea si poate avea un efect negativ indiferent de tipul tenului tau, fie el uscat sau gras. Din acest motiv, se recomanda utilizarea unui cleanser bland, care sa indeparteze substantele nedorite si sa calmeze pielea, oferindu-i un aspect neted si curat.

Sfat suplimentar: Foloseste acest produs si dimineata, pentru a elimina excesul de sebum produs pe timpul noptii, care se combina cu spuma de ras, iar barbieritul va fi deveni o experienta mult mai placuta.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Un balsam de buze

    Nu trece peste acest paragraf, pentru ca, desi este ultimul, nu e mai putin important decat cele anterioare. Factorii externi de mediu actioneaza asupra buzelor tale, iar efectele sunt vizibile! Pentru a diminua aspectul uscat, care poate degenera in mici leziuni aparute pe suprafata buzelor tale, foloseste un balsam imbunatatit cu factor SPF, care sa te protejeze de frig, vant si soare.

Sfat suplimentar: Alege o formula mata care sa le ofere buzelor tale protectia necesara, dar fara disconfortul creat de faptul ca porti un produs cosmetic destinat, de obicei, femeilor.

    Infatisarea ta este prima caracteristica pe care oamenii o cunosc in legatura cu tine. Prima impresie conteaza, mai ales in situatii profesionale, dar si in cele sociale. Un aspect ordonat si curat este cartea ta de vizita, asa ca nu face rabat de la rutina ta de ingrijire zilnica.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies