5 reguli simple pentru a nu da gres atunci cand te imbraci

5 reguli simple pentru a nu da gres atunci cand te imbraci
5 reguli simple pentru a nu da gres atunci cand te imbraci

Iti propunem sa iti gasesti propriul drum si stil vestimentar asa incat sa nu mai ceri sfaturi prin telefon, ci sa te privesti in oglinda pentru un verdict obiectiv.

Iata cateva ponturi care sa te sprijine

1. Poarta ceea ce este la moda numai daca este aproape de ceea ce te reprezinta si ceea ce ti se potriveste, in functie de inaltime, greutate, atitudine...Altfel vei cadea in ridicol!

2. Cumpara intotdeauna o piesa vestimentara care sa se poata asorta, in diferite moduri, cu cel putin trei elemente vestimentare pe care le ai deja acasa, astfel incat sa rezulte cel putin 3-4 tinute total diferite pentru diverse iesiri in care poti arata cu stil!

3.

Incearca sa nu pleci de acasa cu parul nearanjat. Nu este vorba de bucle sau de folosirea placii, dar conteaza foarte mult sa ai coafuri cat mai diverse. Ele salveaza multe nereguli ale tinutelor.

4. Cand n-ai habar ce sa porti, alege simplitatea. Un pantalon drept, o maleta simpla si un sacou langa un stiletto te pot scoate din napasta, fie ca este vorba de o iesire la restaurant, un eveniment sau o zi obisnuita la birou.


5. Nu te incarca de accesorii fara sens si fara legatura intre ele si mai ales fara legatura cu tinuta!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Ozana Barabancea, despre tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală ar fi putut să îi pună viața în pericol. „Senzația pe care o am este de liniște, de fericire!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Andreea Bălan, despre perioada de după trupa André. Ce a trebuit să facă artista pentru a nu mai fi asociată cu acea trupă „Nu putea exista Andreea Bălan dacă nu făceam o schimbare radicală.”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies