5 rochii de botez scurte si elegante pe care le poti comanda online!

5 rochii de botez scurte si elegante pe care le poti comanda online!
5 rochii de botez scurte si elegante pe care le poti comanda online!

O petrecere de botez este unul dintre cele mai frumoase si emotionante evenimente la care poti fi invitata

De obicei, este un eveniment restrans, la care participa doar familia si prietenii extrem de apropiati, de aceea suntem siguri ca o sa te bucuri ca ai ajuns pe lista invitatilor. De aceea si tinuta va fi una mai relaxata, asa ca de multe ori, doamnele pot alege chiar si pantaloni in locul rochiilor foarte elegante, iar domnii un costum casual. Bineinteles, totul depinde locatia unde se va desfasura evenimentul si daca exista un dress-code impus.

 

In cazul in care petrecerea se va desfasura intr-un local deosebit si ai nevoie de o tinuta eleganta, iti propunem sa incerci o piesa vestimentara diferita. Ce spui de o rochie scurta? Stim ca la prima vedere nu ti s-ar parea tocmai potrivita, insa iti vom prezentam in continuare cinci rochii de botez scurte ce iti vor schimba parerea.

 

Rochiile cu paiete inca nu si-au pierdut popularitatea, asa ca prima recomandata este o Rochie Atmosphere din matase si paiete. Fiind neagra, se va potrivi perfect cu orice eveniment, asa ca o vei putea purta cu incredere si alta data, accesorizand-o intr-un mod diferit. Dupa cum poti observa, chiar daca este scurta, arata foarte bine si nu vei atrage atentia intr-un mod negativ daca o vei purta.

 

 

Tot o rochie neagra o sa iti prezentam si in continuare, mai exact Rochia Atmosphere neagra petrecuta. Aceasta are o textura satinata si este ideala pentru sezonul rece. Bustul este neburtat, se inchide la spate cu un fermoar ascuns si are un decolteu in V petrecut. Manecile lungi ii confera un plus de eleganta si au rolul si de a ,,echilibra” rochia din punct de vedere vizual.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

 

O rochie aurie va fi mereu o idee buna, de aceea iti propunem Rochia Atmosphere scurta cu spatele gol. Aceasta are o croiala interesanta: in partea de jos este incretita, manecile sunt usor bufante, iar spatele este gol.

Este una dintre rochiile in care nu poti trece neobservata, asa ca ti-o recomandam daca esti fie nasa copilului botezat, fie chiar mama. Rochia are o textura ca de satin, se inchide cu un fermoar la spate si mai este accesorizata si cu volane laterale.

 

 

Cand ai purtat ultima data o rochie tip baby-doll? O astfel de rochie este adorabila si este potrivita unui botez, mai ales daca se regaseste si intr-o culoare pastelata.

Recomandarea noastra este Rochia de seara baby doll lila cu dantela la bust. Aceasta are o textura de tafta si fiind confectionata in stilul baby-doll, are talia accentuata atat cu o curelusa, dar si cu o dantela superba. Suntem siguri ca o sa iti placa si decolteul in forma de inima, care ii confera un plus de senzualitate rochiei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

Iar ultima rochie pe care ti-o propunem astazi este Rochia Atmosphere scurta din matase fucsia. Se remarca prin culoarea superba si prin textura delicata, din matase. Talia este accentuata cu o centura cu strasuri ce se poate detasa.

 

Speram ca ti-au placut aceste rochii si ca iti vei alege o preferata pe care sa o porti la urmatorul botez la care vei fi invitata!

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies