Există și bărbați care încă nu au ajuns în punctul în care să fie conștienți că trebuie să renunțe la anumite obiceiuri... ceva mai negative.
Odată repetate, aceste obiceiuri mai puțin pozitive nu vor duce nicăieri decât la despărțire, într-un cuplu, dacă nu se iau măsuri la timp.
1. Obiceiurile lui, te deranjează chiar și atunci când te simți bine
Se întâmplă des ca, atunci când ești obosită sau te simți copleșită, lucrurile mici să pară mai mari decât sunt de fapt.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: 3 adevăruri care îți vor salva căsnicia
2. Calitățile lui admirabile, par să aibă o latură negativă
La începutul unei relații, totul pare perfect și e și normal să fie așa, pentru că fiecare vrea să impresioneze și să construiască ceva frumos. Dar, în timp, măștile încep să cadă. Oricât de mult s-ar strădui cineva să pară ideal, adevărata fata iese la suprafață, mai devreme sau mai târziu. Astfel, poate că ai admirat la el o anumită trăsătură, dar ai început să observi că de fapt se transformă în ceva negativ, care părea la început pozitiv.
Asta înseamnă că acum se arată și fața mai puțin plăcută a personalității lui. E important să fii atentă la aceste semne și să-ți asculți intuiția. Dacă începi să simți că relația te încarcă negativ, s-ar putea că lucrurile să nu mai aibă un viitor, așa că nu te teme să pui stop dacă asta simți să faci.3. Obiceiurile lui, te-ar putea pune în pericol
Dincolo de micile deranjuri zilnice, există și situații mult mai serioase care pot pune relația și pe tine, într-un real pericol. De exemplu, dacă partenerul tău are obiceiuri financiare complet iresponsabile, cum ar fi să cheltuie fără măsură sau să se împrumute pe ascuns, nu este vorba doar de o simplă neînțelegere, pentru că asta poate afecta serios relația voastră, dar și siguranța ta personală.

4. Îți eviți propriul adevăr
Sunt momente în care, pur și simplu, nu vrei să accepți ce e evident. Poate că simți că lucrurile nu mai merg, dar în loc să recunoști asta, alegi să te complaci în situație. Cu toate acestea, adevărul e că nu poți controla comportamentul celuilalt, oricât ai vrea. Singura persoană asupra căreia ai cu adevărat putere... ești tu. În loc să cauți vinovați, deși știi deja cine este, mai bine întreabă-te ce poți face tu diferit, iar pentru început, bazează-te pe faptul că atunci când tu te schimbi, se schimbă totul în jurul tău. Cu alte cuvinte, fie ajungi să repari o relație, fie îți găsești curajul să pleci din ea.
5. Unul dintre voi sau amândoi, vă plângeți mult mai mult decât vă apreciați
Atunci când ajungi să te plângi tot mai des de partenerul tău, e un semn că undeva, ceva s-a rupt, iar în loc să rezolvați împreună problema, alegi să o transformi într-un conflict și mai mare. Când aceste "plângeri" devin o obișnuință, cuvintele de apreciere dispar treptat, iar automat, în momentul în care ajungi să vezi doar ce nu merge, relația începe să scârțâie. În momentul în care vezi că lipsesc complet aprecierile de orice fel, ba chiar mai mult, sunt înlocuite doar cu reproșuri, e clar că relația nu mai funcționează.
