5 semne pe care nu le poți ignora într-o relație. Ce trebuie să le dea de bănuit femeilor!

semne ca relatia nu mai merge
Semne care arată că relația nu mai merge

Atunci când începi să ai o relație cu un bărbat, este foarte important să analizezi semnele pe care le oferă, atât pozitive, cât și negative. Este esențial să fii atentă la comportamentul său, chiar de dinainte să formați un cuplu, deoarece se poate răsfrânge asupra ta.

Descoperă în rândurile de mai jos 5 semne pe care nu trebuie să le ignori într-o relație, dar și ce fel de atitudine ar trebui să le dea de bănuit femeilor, cu privire la bărbatul de lângă ele.

Lipsa respectului- partenerul tău nu te respectă sau te tratează cu dispreț în mod constant

ce sa nu ignori intr o relatie
s[Sursa foto: Freepik]

Respectul este unul dintre cele mai importante a specte atunci când vine vorba de orice fel de relație.

Pe tot parcursul relației, respectul este esențial, nu doar la începutul relației. Acesta are legătură cu modul în care îți vorbește, cum îți respectă deciziile și dorințele, dar și comportamentul față de tine în general, în fiecare zi. În special atunci când observi la el un comportament lipsit de respect, tot mai des, este cazul să te gândești foarte bine la relația pe care o ai.

Infidelitatea- dacă ai motive să crezi că partenerul tău te înșală, nu ar trebui să ignori aceste semne

Este inadmisibil ca într-o relație să existe infidelitate. Este esențial să nu treci peste astfel de momente, deoarece ele se vor repeta. În momentul în care vezi o schimbare în comportamentul lui, este momentul să analizezi situația, fără să pari exagerată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Controlul excesiv- dacă partenerul tău încearcă să controleze fiecare aspect al vieții tale

semne ca partenerul nu e potrivit
Semnele care arată că partenerul nu este potrivit[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Lucruri de care se îndrăgostesc bărbații. Cum să-i faci să prindaă drag de tine

Controlul reprezintă comportamentul specific persoanelor toxice. Acesta poate începe de la lucruri mărunte, cum ar fi curiozitatea excesivă, până la controlul telefonului sau chiar a ceea ce faci. Este important ca atunci când partenerul tău dă semne că te-ar controla, să îi explici că nu accepți un astfel de comportament.

Odată ce vei trece cu vederea un astfel de comportament, el va degenera în situații mult mai importante. Spre exemplu, bărbatul va ajunge să îți interzică să te vezi cu prietenii, să te îmbraci într-un anumit fel sau să ai un anumit job. Cu cât vei permite mai mult astfel de lucruri, cu atât viața ta personală va fi afectată sesizabil.

Abuzul emoțional sau fizic- niciun tip de abuz nu trebuie ignorat într-o relație

cum este barbatul nepotrivit
Cum este bărbatul nepotrivit[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Căsătorie sau concubinaj. Explorarea avantajelor și dezavantajelor ambelor opțiuni!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Abuzul poate fi de două feluri: emoțional și fizic, ambele fiind grave. În primul rând, abuzul fizic nu trebuie niciodată permis sau iertat, deoarece se va repeta cu siguranță comportamentul. O relație trebuie să fie bazată pe siguranță, iubire și respect. De asemenea, abuzul emoțional din partea persoanei iubite generează mult stres și nu face altceva decât să distrugă relația dintre voi.

Lipsa de comunicare sau evitarea problemelor- dacă partenerul tău evită discuțiile despre problemele din relație

Comunicare este esențială pentru orice om, pentru ca relațiile să funcționeze normal și sănătos. În orice relație există contradicții, probleme și neînțelegeri. Totuși, aici se face diferența între o relație sănătoasă și una toxică. Este important ca partenerii să fie conștienți că trebuie să vorbească despre orice. În momentul în care bărbatul tot evită discuții despre diverse probleme, înseamnă că nu poate să își asume responsabilități. De asemenea, acesta trebuie să înțeleagă că orice relație serioasă vine și cu dezbateri serioase sau mai puțin plăcute. Modul în care gestionați problemele spune foarte multe despre relația voastră. De asemenea, este recomandat să fii atentă cum comunică și cu cei din jur, nu doar cu tine. Un bărbat recalcitrant cu alții, va fi la un moment dat la fel și cu tine. Mai mult, evitarea problemelor sugerează faptul că te va lăsa adesea să gestionezi situațiile de una singură.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune. 6 semne la care să fii atentă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies