5 surprize sexy pentru iubitul tău

5 surprize sexy pentru iubitul tău
5 surprize sexy pentru iubitul tău

Monotonia este cel mai mare inamic al unei relații, care, odată ce și-a „băgat coada”, este dificil de îndepărtat. Știi și tu că este mai bine să previi decât să tratezi, iar principiul acesta se aplică și când vine vorba de iubire. Pentru a ține rutina la distanță și pentru a-i demonstra iubitului că ești o femeie cu inițiativă și care are mereu un as în mânecă, apelează la mici surprize sexy care să-l țină pe jar! Alege-le pe cele care îți fac cu ochiul din lista de mai jos sau încearcă-le pe toate!

 

Un cadou… aparte

Bărbații adoră să primească daruri, chiar dacă nu o recunosc. Dacă vrei să îți surprinzi iubitul ocazional, uită de cadourile clasice și mergi către ideile mai îndrăznețe. De ziua lui, cu ocazia aniversării voastre sau pur și simplu pentru că vrei să îi oferi un răsfăț memorabil, programează-i o ședintă la masaj erotic Black Velvet. Chiar dacă va fi puțin uimit în primă fază, mai mult ca sigur că va fi încântat de cadoul primit!

Cina la pat, în variantă reinterpretată

Și tu ești de părere că scenele din filmele romantice în care ea îi aduce micul dejun la pat sunt clișeice? Și noi! Scopul este să-i oferi o surpriză de neuitat, așadar trebuie să fii ceva mai inventivă de atât. Noi îți propunem să îi servești cina la pat și nu oricum… ci invitându-ți iubitul să guste fructele sale preferate direct de pe corpul tău! O surpriză savuroasă și extrem de incitantă, nu-i așa?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Aceiași voi, altă locație

Cu siguranță că vă simțiți confortabil în micuțul vostru colțișor de nebunii, dar rutina nu va ține cont de acest aspect! Prin urmare, ori de câte ori simți că relația voastră are nevoie de un refresh și că iubitul tău merită un răsfăț pe cinste, schimbă decorul. Nu te gândi la vacanțe exotice, costisitoare, pentru că probabil nu ți le permiți atât de des pe cât ți-ai dori; e mult mai simplu să rezervi o cameră la hotel și o transformi într-un cadru romantic.

Alege hotelul și nu uita de șampanie, frișcă, ulei de masaj și orice alte mici elemente care nu lipsesc dintr-o seară incendiară!

Un „da” la momentul potrivit

În mod cert, o femeie devine mai atrăgătoare în ochii unui bărbat atunci când știe să-l refuze într-o manieră elegantă. Ei bine, nu mai este cazul să faci acest lucru cu iubitul tău, ci din contra. Dacă nu vrei ca monotonia să își facă simțită prezența în cuplul vostru, învață să spui „da”, dar doar la momentul potrivit.

Care sunt „poftele” sale sexuale care ție nu-ți fac deloc cu ochiul? Poate n-ar fi rău să fii puțin mai deschisă!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Hainele jos pe ritmuri muzicale

Probabil că unele dintre cele mai frumoase momente dintr-un cuplu încep cu… hainele jos. Ce-ar fi să încerci asta pe ritmuri muzicale? Ai ghicit, ne-am gândit că iubitul tău ar fi încântat să te privească atunci când faci striptease. Echipează-te cu cea mai sexy lenjerie din dotare, cu o atitudine cuceritoare și oferă-i un spectacol pe care nu îl va uita prea curând.

Lasă-l să te admire în timp ce te miști lasciv!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Top 6 atractii turistice din Paris pe care nu trebuie sa le ratezi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies