5 tehnici de înfrumusețare rapidă. Ce să faci atunci când ești pe fugă?

5 tehnici de înfrumusețare rapidă. Ce să faci atunci când ești pe fugă?
5 tehnici de înfrumusețare rapidă. Ce să faci atunci când ești pe fugă?

Cum să apelezi la tehnici de înfrumusețare rapidă pentru a putea avea un look de invidiat atunci când te grăbești

Nu este deloc dificil să apelezi la tehnicile de înfrumusețare rapidă. În primul rând, sunt mult mai eficiente și în al doilea rând, nu te fac să îți irosești timpul.

Având în vedere că femeile sunt tot timpul pe fugă și au foarte multe sarcini de îndeplinit, specialiștii au descoperit metode de înfrumusețare rapidă atunci când nu putem ajunge în saloane.

Citeste si: Expert in beauty, Dana Sota ofera tipsuri de ingrijire a pielii de sub masca de protectie

Cum ne păstrăm frumusețea naturală

Adevărul este că toate doamnele și domnișoarele visează la o frumusețe naturală ieșită din tipare. Nu este deloc un secret că tot ce este natural, este mult mai frumos. De aceea, experții în beauty ne recomandă câteva tehnici de înfrumusețare rapidă pe care ar trebui să le urmăm îndeaproape dacă dorim un rezultat pe măsură.

frumusete naturala
frumusetea naturala este cea mai cautata[Sursa foto: PixaBay]

5 tehnici de înfrumusețare rapidă

1. Atunci când dorim să avem grijă de mâinile noastre, cel mai bine ar fi să folosim o cremă hidratantă de trei ori pe zi, astfel încât să prevenim uscarea pielii. Nu este nimic mai frumos decât o mână fină la atingere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

2. Buzele ar trebui și ele hidratate înainte de a folosi rujul. Cel mai indicat este un balsam de buze pe bază de ulei sau unt de cocos.

trucuri de frumusete
trucurile de infrumusetare rapida fac furori[Sursa foto: PixaBay]

3. Cearcănele apar la orice femeie și sunt destul de inestetice. Un truc simplu pentru a scăpa de ele, este să ne acoperim ochii cu felii de castravete sau pliculețe de ceai. Nimic nu este mai frumos decât o față luminoasă și odihnită, fără cearcăne.

Citeste si: 6 trucuri de machiaj care fac orice nas sa para mai mic. Nici nu te vei mai gandi la o rinoplastie

4. Ridurile sunt inevitabile atunci când înaintăm în vârstă. Pentru reducerea lor am găsit acum soluția! Trebuie să bem foarte multă apă. Deci, dacă vrem să scăpăm de acele riduri care ne dau bătăi de cap, trebuie să ne hidratăm.

5. Atunci când ne gândim la frumusețe naturală, gândul ne zboară și la dinții foarte albi. Pentru a avea un zâmbet ca în reclame, tot ceea ce trebuie să facem, este să ne spălăm de două ori pe săptămână cu bicarbonat de sodiu. 

Totul pare foarte complicat atunci când vine vorba despre frumusețe, dar dacă suntem atente la câțiva pași pe care trebuie să îi facem regulat, atunci totul va deveni mult mai simplu.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ne distrugem singure tenul. Iată ce greșeli facem constant

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies