5 ținute casual de vară pentru femei și încălțămintea ideală. Merită încercate în 2024!

5 ținute casual de vară pentru femei și încălțămintea ideală. Merită încercate în 2024!
5 ținute casual de vară pentru femei și încălțămintea ideală. Merită încercate în 2024!

Multe femeie atunci când pornesc în goana după cumpărături de haine, își doresc piese care să treacă peste bariera timpului.

Eleganța, feminitatea și comoditatea, probabil sunt cele trei, cele mai întâlnite puncte pe care doresc să le bifeze atunci când aleg haine. Fie că este o zi lejeră sau o ocazie specială, este o necesitate să ai o garderobă plină de haine simple, dar elegante. Cel mai greu poate fi atunci când trebuie să accezorizezi cu încălțăminte și de aceea, propunem câteva sfaturi pentru a fi mai ușor. Încălțămintea pentru femei de la Fashion Days nu este doar funcțională, ci și o expresie a stilului personal, ce poate captura esența sezonului prin culori vibrante, materiale naturale și designuri creative. Acum, că tot este vară, trebuie doar să te bucuri de soare și de momentele frumoase ale acestui anotimp!

1. Cămașa albă clasică și jeans

O cămașă albă clasică, purtată cu blugi bine croiți, este o combinație perfectă și atemporală, mereu impresionantă. Această ținută chic, fără efort, poate fi adaptată cu ușurință pentru diverse ocazii, fie casual, fie mai elegante. Când alegi jeanșii, optează pentru o pereche care să se potrivească bine și să îți flateze silueta. Cămașa este un element esențial în orice garderobă, potrivit pentru diverse ocazii. Pantofii sport, sandalele flat, cu talpă ortopedică, cu toc mic sau mare sau espadrilele, vor completa întreaga ținută pentru un look de vară demn de admirat.

2. Rochia maxi

Este o piesă versatilă ce poate fi purtată atâta pe timp de zi, cât și pe timp de seară, ideală pentru un stil ce nu implică mare efort. Croiala fluidă avantajează toate tipurile de corp, oferind confort și păstrând totodată o notă feminină. Alege o țesătură ușoară, din șifon sau bumbac, pentru a asigura respirabilitate și libertate de mișcare. Pentru a atrage privirile asupra ei poți opta pentru materiale cu imprimeuri. Pentru accesorizare, sandalele cu talpa joasă sau balerinii vor pune ținuta în valoare.

3. Sacou pastel și pantaloni scurți clasici

Poate fi o combinație strălucită pentru o întâlnire la brunch sau doar o zi relaxantă. Iți va aduce un aer proaspăt și feminin, iar culorile pastelate vor înveseli outfitul. Pantalonii trebuie neapărat să fie într-o croială lejeră, fără a se mula pe corp, pentru a da un aspect rafinat. Cea mai bună variantă ar fi să aibă o lungime deasupra genunchiului. Un colier fin sau brățările subțiri vor adăuga o notă de eleganță. Încălțămintea poate fi foarte diversificată, de la cea tip sport, până la cea elegantă cu toc înalt.

4. Bluza cu umerii lăsați și fusta scurtă din denim

O ținută perfectă pentru vară, mai ales pentru zile caniculare! Bluzele cu acestă croială sunt o alegere trendy în combinație cu fustele scurte. Rezultatul este un look jucăuș și relaxat! Denimul contrastează frumos cu delicatețea topului, creând un echilibru stilistic atrăgător. Poți alege sandale în culori neutre sau pastelate pentru a menține armonia ținutei. Espadrilele din pânză sau material textil adaugă un aer relaxat și chic, completând perfect o fustă de blugi.

5. Salopeta

Multe femei au dileme atunci când vine vorba de întâlniri semi-formale, mai ales în zilele călduroase. Salopetele sunt o alternativă elegantă la rochii, oferind un aspect contemporan și chic. Talia trebuie să fie bine definită și poate fi accentuată cu o curea lată, pentru a da un efect de siluetă clepsidră. Totodată, acest accesoriu va feminiza întreaga ținută. Pentru o nota glamour, niște cercei statement și o pereche de sandale cu toc subțire, vor întregi ansamblul vestimentar. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies