5 trucuri pentru a-ţi găsi un partener chiar de Valentines Day

5 trucuri pentru a-ţi găsi un partener chiar de Valentines Day
5 trucuri pentru a-ţi găsi un partener chiar de Valentines Day

Cine este ea? Cine este ”vrăjitoarea în roşu”, a cărei imagine este atât de fermă? Este o femeie pasională sau zeiţă, gheaţă sau flacără?

O femeie îmbrăcată în roşu nu va lăsa pe nimeni indiferent, provocând priviri admirabile şi, în acelaşi timp, lăsând în urmă un uşor mister.

O femeie într-o rochie roşie deosebită nu poate să treacă neobservată, fiind ca un fulger în noapte, atrăgând privirile străine. Roşul provoacă un sentiment de încredere fizică, căldură, dar în acelaşi timp contribuie la romantism. Roşul este potrivit mai ales de Valentines Day.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că femeile care poartă roşu atrag bărbaţii într-un mod sexual, deoarece este culoarea care semnalează faptul că proprietara vestimentaţiei de culoare roşie, este pregătită pentru comunicare.

Se pare că bărbaţii, într-adevăr, preferă femeile în roşu. Studiile recente sugerează că, în comparaţie cu alte culori, aceasta este mai atractivă pentru bărbaţi. Reprezentanţii jumătăţii feminine sunt mult mai susceptibili şi dispuşi să se apropie de o femeie în roşu, deoarece practic nu se tem să-şi refuze să se familiarizeze cu ele şi să continue comunicarea.

Psihologii spun despre culoarea roşie, că are un mesaj subtil, dar foarte clar, prin faptul că femeia este înzestrată cu o dispoziţie romantică.

Rochia de culoare roşie este considerată a fi un truc, mai ales pentru femeile care îşi doresc să-şi găsească un partener de Valentines Day. În general, femeile în rochii de culoare roşie au o imagine  provocatoare în cultura modernă. Poate că îţi aminteşti de Chris de Burgh cu melodia lui, "Lady în red”.

La urma urmei, a fost reprezentantul enigmatic al femeii îmbrăcată în rochie roşie, care l-a inspirat pe autor să creeze această melodie, care este încă considerată ca o odă pentru femeia fatală.

Fiecare persoană, fiecare bărbat sau femeie, are anumite cerinţe pentru jumătatea sa. Şi cu abordarea corectă, şi respectarea acestor cerinţe, omul începe să realizeze că această femeie este singura la care el a visat toată viaţa. 

Deci, cum să-ţi găseşti un partener chiar de Valentines Day? Şi cum să faci ca relaţia să fie durabilă, să fie plină de dragoste şi de înţelegere reciprocă timp de mulţi ani?

Iată 5 trucuri care te vor ajuta:

1.    Înainte de Valentines Day, asigură-te că îţi cumperi o rochie frumoasă. Vei găsi rochii roşii în care te vei simţi unică şi frumoasă.

2.    Dacă de Ziua Îndrăgostiţilor doreşti să impresionezi reprezentanţii sexului masculin, acordă o atenţie specială alegerii rochiei. De exemplu, pentru a reuşi să realizezi o relaţie romantică începe să cauţi rochii roşii, care sunt ideale. Ele vor evidenţia fragilitatea şi feminitatea.

3.    Fiind îmbrăcată într-o rochie roşie va fi plăcut să fii privită, vei aduce nelinişte bărbaţilor şi vei evoca emoţii pozitive.

4.    Dacă vei căuta prin mulţimea de rochii roşii de la Inpuff, vei găsi cu siguranţă una care să te aducă  într-o stare de spirit romantică. Fusta scurtă, lungimea modernă midi şi accentul pe talie, va face ca figura ta să fie perfect feminină.

5.    Afişează o atitudine de sărbători cu ajutorul unei rochii de culoare roşie, ca şi cum ai spune: "Da, sunt o femeie atrăgătoare, iar acest lucru nu este doar în aparenţă.”

O rochie maxi elegantă va avea exact acelaşi efect. O rochie frumoasă de culoare roşie, este siguranţa unei reuşite de a-ţi găsi un partener chiar de Valentines Day.

Imaginea ideală pentru Valentines Day în opinia designerilor este rochia de culoare roşie rafinată, fiind cea care aduce pasiune şi dorinţă. Indiferent de lungimea pe care o preferi, poţi găsi o rochie roşie ideală pentru a fi irezistibilă şi sexy.

 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop complet pentru 21 ianuarie: O zi cu multe provocari pentru zodii. Un nativ sufera din iubire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies