6,9 miliarde de oameni se afla in pericol. Ce pot pati in special femeile din cauza telefonului mobil

6,9 miliarde de oameni se afla in pericol. Ce pot pati in special femeile din cauza telefonului mobil
6,9 miliarde de oameni se afla in pericol. Ce pot pati in special femeile din cauza telefonului mobil

Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil in 2014 si doar 4,5 miliarde de persoane au acces la toalete igienice.

In timp ce restul de cel putin 3,5 miliarde de oameni care nu au acces la toalete igienice risca sa dezvolte probleme de sanatate, situatia este similara in cazul tuturor celor 6,9 miliarde de oameni care detin un telefon mobil.

Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism. Agentia Internationala pentru Cercetare in Domeniul Cancerului a clasificat radiatiile electromagnetice ca fiind factori cancerigeni.

Campurile electromagnetice (CEM) generate de telefoanele mobile interfereaza cu sistemul electromagnetic natural si afecteaza somnul, functionarea sistemului imunitar, producerea hormonilor si procesul de vindecare.

Presedintele companiei EMF Solutions, care ofera solutii pentru protectia in fata CEM, Kevin Bryne, considera ca expunerea la radiatiile electromagnetice cauzeaza dureri cronice, depresie, anxietate, sindromul oboselii cronice si boala Alzheimer.

Conform autoarei Devra Davis, care a scris cartea „Disconnect: The Truth About Cell Phone Radiation”, telefoanele mobile sunt periculoase, deoarece emit semnale capabile sa perturbe rezonanta si repararea ADN-ului.

Iata ce trebuie sa faci pentru a te apara de radiatiile telefonului mobil:

1. Protejeaza telefonul mobil

Un telefon mobil avariat poate emite mai multe radiatii, deoarece semnalul se pierde mult mai repede, iar functionarea sa este precara. Nu putem renunta la telefonul mobil in secolul XXI, insa il putem proteja cu ajutorul unei huse speciale pentru modelul de smartphone pe care il avem.

Zecile de modele si de culori ale huselor vor schimba si aspectul telefonului mobil, dupa cum vedem aici.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

2. Pastreaza distanta

Nu purta telefonul mobil lipit de corp sau, si mai periculos, in bustiera. Unele companii producatoare de echipamente sportive au creat deja bustiere cu buzunar pentru telefonul mobil.

Organizatia Environmental Health Trust a demonstrat ca femeile care poarta astfel telefonul mobil risca sa dezvolte cancer la san. Nici barbatii nu au parte de vesti mai bune, deoarece studiile au demonstrat ca purtarea telefonului mobil in apropierea organelor de reproducere afecteaza calitatea spermei.

3. Pune telefonul pe speaker (atunci cand poti)

Studiile au aratat ca numarul cazurilor de cancer la glanda parotida a crescut intre 1970 si 2006, iar aceasta se afla cel mai aproape de obraz dintre toate celelalte glande salivare.

Cea mai evidenta cauza este utilizarea din ce in ce mai frecventa a telefoanelor mobile.

4. Inchide mai des telefonul mobil

Nu tine telefonul mobil deschis 24 de ore din 24. Majoritatea smartphone-urilor te trezesc cu ajutorul aplicatiilor de alarma chiar daca mobilul este inchis. In acest fel eviti expunerea la radiatii in perioadele in care chiar nu ai nevoie de telefon.

5.

Foloseste casti cu fir

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Desi castile cu fir nu te feresc in totalitate de radiatii, esti mult mai putin expusa in acest fel decat daca ai tine telefonul langa ureche

sau ai folosi un dispozitiv bluetooth.

6. Nu apela atunci cand nu ai semnal

Un telefon mobil care nu are semnal de „cinci liniute” emite mai multe radiatii decat daca ar fi utilizat intr-o zona cu semnal foarte bun. Daca nu poti evita situatiile in care vorbesti la telefon intr-o zona cu acoperire slaba, limiteaza cat mai mult durata conversatiilor.

7. Mananca sanatos

Consuma alimente benefice pentru sistemul nervos, in special fructe si legume. In plus, nu uita sa mananci si alimente care contin omega-3, deoarece acestea ajuta la pastrarea integritatii membranelor celulare.

 

Foto: Creative Commons



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cristina Șișcanu, declarații controversate despre relațiile de prietenie. De ce le compară cu relația de cuplu. „Este foarte important ca cei cu care împart timpul meu să fie oameni de calitate sufletească. ”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies