6 alimente care pot sa te ucida, dar pe care majoritatea oamenilor le consuma

6 alimente care pot sa te ucida, dar pe care majoritatea oamenilor le consuma
6 alimente care pot sa te ucida, dar pe care majoritatea oamenilor le consuma

Avocatul, care a condus si procese de acuzare impotriva retailerului american Chipotle dupa ce lantul s-a confruntat cu focare de E.coli si norovirus, a postat un articol in publicatia Food Poisoning Journal in care a indicate care sunt alimentele din dieta sa la care a renuntat.

Spune ca experienta clientilor sai l-a convins ca aceste alimente nu merita riscurile la care ii spun pe oameni.

1. Stridii crude

Marler spune ca a vazut mai multe cazuri de toxiinfectii alimentare generate de scoici in ultimii cinci ani mai mult decat in cele doua decenii anterioare:. Motivul: apele din ce in ce mai calde. Pe masura ce temperatura apelor globului creste, creste si numarul de microbi, care ajung in stridiile sorbite.

2. Fructele si legumele prespalate sau pretaiate

Marler spune ca le evita ”ca pe plaga”. Confortul este bun, dar pe masura ce mai multi oameni se ocupa de procesarea alimentelor, inseamna ca exista mai multe riscuri de contaminare.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Detoxifiere dupa Paste - Supa de broccoli cu ghimbir si spanac

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies