6 ceaiuri care te ajuta sa slabesti

6 ceaiuri care te ajuta sa slabesti
6 ceaiuri care te ajuta sa slabesti

Ceaiurile pentru slabit nu trebuie folosite ca metode de slabit in sine, ci doar ca ajutoare in diete sau alte activitati pe care le intreprinzi pentru pierderea in greutate.

Daca ai impresia ca aceste ceaiuri te vor slabi fara sa depui absolut niciun alt efort in acest sens, te inseli amarnic! Nu te baza doar pe ceaiurile din plante pentru a elimina kilogramele in plus, dar transforma-le in stimulente pentru remodelarea siluetei tale!

Daca urmezi o dieta de slabit, faci si ceva miscare fizica, dar vrei sa grabesti un pic procesul de slabire, apeleaza la ceaiuri din plante pentru a arde mai repede calorii si pentru a topi grasimile si celulita.

Iata care sunt cele mai bune si eficiente ceaiuri care te ajuta sa slabesti!

Ceaiul verde accelereaza arderea grasimilor

Ceaiul verde este cea mai populara si sanatoasa bautura prin care sporesti arderea grasimilor si reducerea straturilor adipoase din organism. Datorita continutului de epigallocatechin gallate (ECGC), ceaiul verde stimuleaza metabolismul, care este esential in procesul de slabire. Si polifenolii din compozitia frunzelor de ceai grabesc arderea grasimilor si scaderea in greutate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ceaiul de menta stimuleaza digestia

Ceaiul de menta ajuta la slabit, deoarece stimuleaza digestia, contribuie la detoxificarea organismului si te ajuta sa arzi mai multe calorii. Cald sau rece, ceaiul de menta este un ajutor de nadejde pe care il poti oferi dietei tale de slabit.

Specialistii sustin ca rezultatele sunt si mai bune daca alternezi, din cand in cand, ceaiul de menta cu cel verde.

Ceaiul de trandafir are efect detoxifiant

Pentru ceaiul de trandafir se folosesc doar petalele si mugurii acestora. Aroma intensa si parfumul placut al acestui ceai il transforma intr-o bautura delicioasa. Spre deosebire de alte ceaiuri pentru slabit, cel de trandafir are un gust placut si aromat, dar si un efect detoxifiant.

Cu un puternic efect diuretic, ceaiul combate aparitia constipatiei si ajuta la eliminarea resturilor toxice din organism, care au tendinta sa se depuna si sa formeze straturi adipoase.

Citeste continuarea pe copilul.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Dieta cu suc de varza: slabesti vizibil in 14 zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies